hva er dette blendende lyset ute?

Jeg veit fortsatt ikke hvordan blogg dette blir, regner med at det blir endel fotoblogging og prosjekter jeg driver med^^. Det er en fin måte å tvinge seg selv til å være mer kreativ på, forhåpentlighvis! Blir veldig inspirert av andre som skriver om å legger ut bilder av kunstnere, musikk ol. så kanskje jeg kan inspirere litt jeg å. Men kan vel ikke vite hva slags blogger jeg er før jeg har prøvd, så vi får vente å se! 


 Vi har akkurat ute med minibilen vår og det var sol! for første gang i påska faktisk. og masse sånne varmegrade-greier som de gravide blonde damene prater om på tven.  På tide med ordentlig ute-pilsing snart, for årets første er allerede tatt, med varmedress på:P

2 kommentarer

inf3ct

04.apr.2010 kl.22:21

Hahaha, sant det. Ser det nå som du har bytta bilde:p lenge siden sist, hva skjer? :D

inf3ct

05.apr.2010 kl.12:53

Det er fantstisk musikk om man er i rett stemning:)

Ja, det begynner vel å bli så lenge siden nå. Bra du holder på å gjøre deg ferdig med vgs da:) hvordan linje er det du går på?

Nja.. Jeg gikk faktisk på Rud i..4 år, og Rosenvilde i 2 dager før jeg ga opp videregående for en stund:p Så jeg er vel fortsatt ikke ferdig, langt ifra, men herregud jeg ble lei:p

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits