Verdens beste gryterett!

I dag har jeg vært flink å laget favoritt-retten våres til middag! "Gorraasa Be Dama" namnam. Det er en gryterett fra Sudan som gir en smakseksplosjon i hver eneste bit du tar. Kanelen, kardemommen og tomatpurèen gir den en smak som er helt anderledes enn vi normenn er vandt til. Kanel er faktisk ikke bare til graut!  Pus spiste så mye at han nesten dauua. det er en farlig rett, så jeg må passe på å lage akkurat passe porsjon, for vi spiser opp alt uansett. For de som vil ha oppskrift er den Her.
5 kommentarer

Mia Regine

21.apr.2010 kl.10:52

Nam. Ikke feil. Kan du hive ut en oppskrift?

21.apr.2010 kl.14:13

Si ifra når du har penger, så sender jeg deg kontonummeret mitt, så du kan overføre, og så sender jeg deg kjolen i posten^^

I. S. $yre

21.apr.2010 kl.18:43

SV: Tusen takk! :)

Mia Regine

21.apr.2010 kl.18:45

Uhm. Kommentaren der var fra meg, og ikke I.S.$yre :-p To bloggere på samme pc og det..

Mia Regine

22.apr.2010 kl.11:22

SV: Samme her :)

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits