I'm back, i sommermodus

Hei og hå nå er det lenge sia jeg har hatt tid til blogging gitt, og hatt lyst  frankly. I disse eksamens-tider går det fort litt i hytt å pine, men nå er det snart over og ferien er bare 3 uker unna :D hurra! Jeg kan føle blogge-sperren løfte seg og sinnet mitt går sakte men sikkert mot en "dont worry, be happy" mentalitet igjen. Så jeg håper ikke mine blogg venner har glemt meg og at jeg fortsatt er velkommen i varmen ^^. Jeg føler også at jeg begynner å nerme meg et valg på utdanningsfronten, og det er deilig! så om alt går etter planen studerer jeg spillprogrammering på HIG om litt over ett år:D Skolen er ca naboen min, som blir en stoor forskjell fra den ca en-time lange veien jeg har nå (og til neste år though, blææh). 

Så jeg ser for meg mye blogging, øl, sol, grilling, gaming og kanskje etpar turer til oslo\bærum (<3) frammover!

Cheers!


7 kommentarer

Mia Regine

28.mai.2010 kl.08:15

SV: Jepp! Håper bare neste sesong blir bedre.. Liker konseptet veldig godt!

Ja, du kan trygt bruke penger på Prince of Persia.. Men ikke om resultatet er at du er helt blakk etterpå :-p En grei, underholdende og spennende film :)

Mia Regine

28.mai.2010 kl.11:17

Du må forresten rope ut om du er i Oslo. Utepils og dem, tenker jeg på da ;)

Mia Regine

28.mai.2010 kl.13:50

SV: Hehe.. Fikk dem av bestemoren min for mange år siden. Har rosa, blå, gul og hvit ;-p

Ja, det var den kjolen ja.. Det hadde vært rått. Må bare få penger til å kjøpe "grunnlaget" og betale deg for jobben, så tar vi det derfra.. Men hadde vært kult!

Annaal

29.mai.2010 kl.02:09

Sommermodus, sier du? Visst pokker! :)

kuraikyo

03.jun.2010 kl.22:18

åh det høres supert ut <3

Annaal

04.jun.2010 kl.22:20

Sv: Ja, Martin endte opp med mine bein! Og en fest er absolutt ikke umulig siden det viser seg at vi faktisk har felles bekjente! Så wunderbar. : D

Annaal

05.jun.2010 kl.00:07

Sv: RÆV. Jeg er kjempeblakk og veit ikke hvor jeg skal gjøre av meg, så noe fest i morra kan det nok dessverre ikke bli. Eller fest blir det vel sikkert, men jeg får nok ikke kommet. Hvis jeg har rett så er det deg jeg har sett et par ganger på stasjonen på Lena? Så og si den eneste svartkledde der utenom meg til tider. :p

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits