Innekos i sommersola

Ahh enda en overstått fyllehelg! Det har gått i ett sia eksamen var slutt på fredag( ikke at eksamen var så chill though)  og jeg har kosa meg masse med sprit, øl, gode venner, litt oppkast, gøggete tastatur og noen bukser på ville veier:P Synd vi er for late til å ta bilder!  Leiligheta er overraskende ryddig etter fest her i går/natt, det ble mer kosing og prating enn hujing og heiing, som jo er niss! Jeg synes jo at feiring av overstått skoleår og eksamener er viktig, og selvom det er litt skole igjen så vil jeg si det er ferie nuh! awesome! Og det betyr masse tid til spilling igjen, og venner og øl ofc. Jeg kan kjenne bade-trangen snike seg på med godværet, for det er vel aldri for tidlig å bade i norge, vannet blir jo aldri varmt uansett.

cheers!

2 kommentarer

Annaal

06.jun.2010 kl.19:03

Hrmf.. Jeg skulle egentlig være med! Men som jeg sa til Martin i går når han ringte... "Vi får ta det igjen engang senere! Jeg er ladd!" :)

Annaal

06.jun.2010 kl.19:12

Sv: Haha, jaggu! Jeg er ladd for poolparty så det griner etter! : D

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits