Drikkepause

I dag (og så mange dager jeg har råd til det) har jeg offisiellt pause fra livet, en LENGE etterlengtet en!  De siste ukene har nervene bare blitt værre for hver dag som går, til jeg tilslutt har blitt syk pga det=/. Så nå melder jeg meg ut og tenker å drikke, spille og kose meg så mye at nervene ikke har mulighet til å overleve lenger! 

Cheers!

3 kommentarer

Jen ☣ Obscene

10.jun.2010 kl.17:41

SV; Takk, han er pus... ang. drikking; ...er det ikke det jeg gjør -hver- dag da? Jeg har nok problemer med alkohol som det er, jeg nyter mer enn nok øl...for meg som verken har jobb eller skole å bruke tiden min på er det nemlig hælj hver eneste jævla dag. Virker ikke som om du har sett så mye igjennom bloggen min.

Mia Regine

10.jun.2010 kl.19:03

SV: takk for det! :)

kuraikyo / jeanette aga

10.jun.2010 kl.20:53

..duu whats wrong :(

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits