He du lyst til å ta en skål så sett'kkje eg meg i mot

Jeg har vært på låvefestival utti skauen =D og selvom været ikke har oppført seg som det kunne har det vært helt fantastisk! Fredag kveld var det konsert på låven med Hr. Smiths venner, som spiller jokke låter, og det faller alltid i smak!  den kvelden gadd ikke Jeg og pus å legge oss å pressa oss ut av vårt lille 2-manns telt og vekka sidemann som bodde aleine i et telt med to soverom å gang:P der kosa vi oss helt til det var morran og tid for invadering av telt  med vannpistoler. Det var ikke pop.  men etterhvert  strømma det fler og fler slitne og groggy folk ut av teltene sine, og vi nøt den lille sola vi fikk. Senere den kvelden måtte jeg sove litt, og når klokka slo tolv på natta hørte jeg plutselig masse skritt og hvisking utenfor teltet mitt. Først blei jeg litt skeptisk men så skjønte jeg hva det var. Nesten alle folka på festivalen hadde omringa meg for å synge bursdagssang! Det var superkoselig og jeg blei litt rørt =D En fantastisk start på bursdagen!

<3
I dag har jeg og pus vært sammen og bodd sammen i 3 1/2 år!  Vi har fortsatt et episk bra forhold, og jeg har fortsatt verdens beste kjæreste!! 2 kommentarer

Amanda

21.jun.2010 kl.18:33

Er det du som har tatt det nederste bildet?

Annaal

21.jun.2010 kl.22:04

Sv: Gjøvik skole skal jeg jobbe på. Kan bli ganske greit egentlig. Første dagen gikk veldig greit, så håper på ålreite arbeidsdager fremover. :)

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits