Filmofil: Sci-Fi

Med tanke på at jeg er en stor film og seriefreak har det blitt altfor lite av det her på bloggen og det må det gjøres noe med!  Det er rett og slett *facepalm*. Noe av det jeg tenker jeg skal skrive om er "anmeldelser" av filmer jeg ser, filmer å glede seg til, filmer som absolutt er verdt å se, sjangre, skuespillere, regissører osv. Så jeg håper mange av dere er gla i horror, thriller, sci-fi, adventure, animasjon og fantasy. Eller bare syke filmer! Når det gjelder humor er jeg jævlig kresen og prøver å holde meg langt unna typiske hollywood komedier som alle har samme oppskrift .*eww*.

Jeg tenkte å begynne med litt sci-fi ettersom 2010 ser relativt lovende ut for denne fantastiske sjangeren! Gleder meg som en unge til å se alle sammen!


The Crazies 
Februar 2010
Mystery, sci-fi, Thriller. 
Dette er en remake av en film med samme navn fra 1973.
Splice 
Juni 2010
Horror, sci-fi, thriller.
Inception 
Juli 2010
Drama, mystery, sci-fi, thriller. Og så må jeg selvfølgelig ha med de to som alle sci-fi nerder gleder seg til:

Predators
August 2010
Action, adventure, sci-fi, thriller.


Resident evil: Afterlife, 3D
September 2010
Action, horror, sci-fi, thriller.

Alice is back ffs! :DEn annen sci-fi film som også er verdt å se er "The fourth kind", som jeg så etter at Mia skrev om den på bloggen sin.  Men hvis du helt seriøst tror på aliens, anbefaler jeg deg å ikke se den:P.

Cheers!

3 kommentarer

Mia Regine

27.jun.2010 kl.17:19

Wee! Jeg gleder meg så til å se Predatorrrrrss!! <3 Og RE seff ;)

02.jul.2010 kl.16:54

RE og Splice blir faen i meg bra, gleder meg som et bittelite barn. The fourth kind så jeg for mange mnd siden og ble helt satt ut, nå sover jeg ikke lenger med lyset av...........

Sara

02.jul.2010 kl.17:02

Oioioi, der glemte jeg avsender gitt! Sist kommentar tilhørte meg. x)

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits