FilM: The Losers

Regissør: Sylvian White
Sjanger: Action, adventure, crime, mystery, thriller

Manuset er løst basert på den første historien av "the losers" fra DC vertigo tegneseriebladet. Der historien er kalt "ante up". Filmen startet bra, jeg ble revet med og fikk høye forventninger ganske fort. Den handler om en gjeng soldater som blir "left for dead" i Bolivia under et oppdrag som ikke var helt som de hadde blitt fortalt, da tenner de alle plugger og drar ut for å ta hevn på armyen...trodde jeg. 

Det er en relativt underholdende film med mye action og litt tegneserie elementer.  men synes den mista litt trøkk på slutten. Jeg er klar over at jeg hadde litt for høye forventninger grunnet at det er fra DC comics.

5/10

Én kommentar

inf3ct

02.jul.2010 kl.01:57

Det der var jo ikke helt på jordet, det var en funky idè^^ kanskje jeg skal gjøre det:)

De naglene der koster 5 kr stk:)

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits