The fundamental alienation

Jeg har aldri brydd meg om mote, hva som er inn, matching å skit og møkk:P Har aldri skjønt hva folk har prata om når de sier at  "jeg finner ikke noe som matcher ammagawd" osv..   Men man kan jo ikke ignorere det som skjer nå om dagen, som bare baller seg på. Alt som en gang var outsiderne sitt, som man blei mobba og dengt for å gå med har nå blitt mote, og "trendy" (blargh for et ekkelt ord).  Ja jeg veit man blir inspirert av hverandre å sånt, men nagler, lakk, skinnjakker, hullete klær, dødningshoder og tilogmed sidecuts er "mote"!?! sossejenter med nagler å lakkbukse? gøøh herpederp..

Jeg har alltid blitt mobbet av folk som dere og nå er jeg plutselig trendsetter:P  HAH!  Don't get me wrong, jeg liker å bli mobba, jeg tar det som et komplement og en bekreftelse på at jeg er bedre enn dere!  

Jeg vil også sende en stor takk til en gjeng idioter på min forrige skole for at de gjorde året litt mindre kjedelig! x)(bilde fra: husker ikke)

4 kommentarer

midnightcreature

06.jul.2010 kl.19:10

So true. Blir litt irritert av det. For noen år siden hadde jeg og ei venninne KJEMPE hullete bukser på oss, de hang nesten ikke sammen med andre ord. Og bärtene som gikk forbi oss kommenterte "fine bukser" ironisk. Og nå betaler de flesk for å ha sånne bukser selv. Jeg ler litt av dem :3 Morsomt å få tygge kommentarer fra sosser om åssen jeg kler meg, fordi jeg tar det som et komplimang når de ikke liker det jeg går med.Hater når noen av de faktisk sier " åh! kult kjört" elns x)

Ingabi

06.jul.2010 kl.21:52

midnightcreature: hehe ja x] Jeg husker i 6 klasse lagde jeg min første superhullete bukse. og helt fra den dagen har jeg hørt "du har hull i buksa di høhø". Har tilogmed fått penger av en lærer på ungdomskolen fordi han trodde jeg var uteligger!

kuraikyo / jeanette aga

07.jul.2010 kl.21:05

youre the best ;D

Annaal

08.jul.2010 kl.00:35

Makan, du har så satans rett i det du sier der! Er utrolig hva som kan bli trendy *spy* om man bare ser seg litt rundt. :p Å bli tilslengt slibrige kommentarer for et utseende man har laget selv, og som man oftest er fornøyd med, er bare en fryd. Død over trendy bitches!

Sv: Jeg fikk et kamera som jeg låner for øyeblikket. Mitt kamera blei sendt inn til reparasjon, og det var gratis. Jeg kjøpte det på Elprice, noe som i grunn ikke var så dyrt heller. :) Får det vel igjen om et par uker!

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits