Goblin starting area

Dette er start sonen til Goblins og den er som ingen start sone du noen gang har sett! Så mye tøffe detaljer, småspill, mount(!) og kule quests! jeg tror det blir første gangen det blir gøy å være lowlevel, og de kan være så stygge de bare vil for Goblins er tøffest xDSjekk mounten man får leke med og de awesome veiene :D


6 kommentarer

aneruism

26.jul.2010 kl.10:25

ja, blir nok EKSTREMT mye mario kart! haha, heldigvis har lillebror med seg ds'en sin da, stjeler nok den.

goblin ser sykt gøy ut, MEN jeg har bestemt meg for at jeg skal være worgen. de er jo horde også, haha :3 ah, gleder meg!

Martin

26.jul.2010 kl.19:01

worgens er gnomehuggers

Ingabi

26.jul.2010 kl.23:48

Martin: hiih

Elette Vinter

27.jul.2010 kl.13:23

SV: Jeg må ha mailen din for å kunne invitere deg til lookbook :p

Rax

30.jul.2010 kl.14:37

Synes det er dritstilig start area, gleder meg masse til jeg skal levle en goblin :D Haha, forresten, de har jo sånn raceway aktig ting, men i Aszhara er det en der du sitter på en rakett og kan reise rundt på en bane.

Rax

01.aug.2010 kl.15:25

Laget min egen video fra goblin start sonen. Den kommer snart opp på http://www.youtube.com/user/Everto13 og syrco-owl.tk

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits