Design: ferdig!

Da er jeg ganske ferdig med menyene og alle linkene skal funke! dere får gi beskjed hvis jeg har glemt noen. Det kommer mer etterhvert pluss en morsom liten ting:D  Little big planet kom akkurat i posten så nå venter sackboy på meg :D

Hva synes dere om menyene/designet?18 kommentarer

Nora - kommenterer tilbake!

29.jul.2010 kl.15:52

Det ble sykt kult ;D
Super søt blogg :) Ha en fin dag !

kommentere tilbake?<3

kristin

29.jul.2010 kl.16:09

likte det :)

Jeg har en konkurranse hvor jeg skal kåre norges fineste bloggdesign. Bli med da vel ? :)

Annaal

30.jul.2010 kl.00:35

Ah, designet blei fett. Begynner å bli smått lei mitt eget design også, men tar meg aldri tid til å fikse det. Jeg har heller ikke kunnskapen til å fikse det slik jeg vil ha det, så lar det heller stå til en anledning der jeg kanskje kan få litt hjelp av en eller annen. :p

Annaal

30.jul.2010 kl.03:50

Sv: Ja, fin blogg azz <12345

Man blir smått lei disse folka som legger igjen disse ikke-givende kommentarene på bloggen. Ikke at alle kommentarer skal være givende, men du skjønner tegninga. :p

Annaal

30.jul.2010 kl.04:08

Sv: Ikkesant. Bloggen får et særpreg hvis man setter seg ned og bruker litt tid på det.. Men mitt problem er at jeg ikke tar meg tid til det, så jeg har vel egentlig bare meg selv å skylde på. :)

Det at ferien snart er over dreier seg vel mer eller mindre om det du selv sier. Selv skal jeg jobbe, så slipper å høre på dølle lærere dag ut og dag inn, men derimot fungere som en autoritet blant nesten 90 unger. Det kan vel også bli krevende etterhvert føler jeg. Det gode er jo selvfølgelig at folk begynner å blogge mer, noe jeg ser frem til. :)

Stian

30.jul.2010 kl.04:13

SV: Skulle bare si ifra at du må kopiere menyen og slenge den inn under "innlegg" så vises den når man er i innlegg og. For akkurat nå ser man bare menyen om man er på forsiden av bloggen din, så tenkte bare å si ifra ihvertfall. (:

-Stian / www.gravgang.com

Ingabi

30.jul.2010 kl.14:22

Stian: ja jeg er klar over det, har bare ikke giddet ennå :> Men fint at du sier fra fordet!

kristin

30.jul.2010 kl.15:58

Du er nominert til tittelen "Norges beste bloggdesign"! Imorgen blir finalistene plukket ut, så følg med på bloggen min! Det kan jo hende du blir en av dem;)

Mentalvirus

30.jul.2010 kl.18:23

SV; Hollywood er ikke bare bare da ;) Og å bo rett ved studioet er jo awsm !

Sant, mesteparten av den er jækla god. Blåbærpannekaker på ihop *.*

Liker designet btw!

aneruism

30.jul.2010 kl.19:06

haha :D

like it!!1

Annaal

30.jul.2010 kl.22:31

Sv: Jess, det er slettet. Ombestemte meg i siste liten. :p

fyrirlitning

31.jul.2010 kl.12:11

Sv; Ja, stakkars Sniffe - og stakkars Andrea, som er eieren hans :( Hun har hatt ham siden hun var 7 år gammel..

Ja, filosofi er virkelig noe av det jeg brenner sterkest for! Gleder meg som faen.

Mia Regine

31.jul.2010 kl.14:11

SV: All Saints er elsk :) Ja, anbefales absolutt, men stikk innom Fram mens du er der.. Det er kjempeinteressant der også.

Liker designet, men synes headeren din er for stor. Vet ikke om det er meningen og om det kan være at det ikke fungerer på min pc, men ellers ser ting bra ut her inne :)

Marthe

31.jul.2010 kl.14:26

Sv; Jeg skal gi deg beskjed! På universitetet er det jo folk i alle aldere, og fra alle steder av landet, så det blir nok ikke bare én type folk :) Jeg må nok skuffe deg litt og si at jeg er en sånn "typisk flink" student :P Haha. Har alltid vært veldig skoleflink, og fordyper meg veldig i det jeg synes er spennende. Læring gir så mye glede for meg.. :)

fyrirlitning

31.jul.2010 kl.15:38

Sv; .. Jeg forstår fremdeles ikke hvilken stereotypi du vil frem til :P Haha.

kuraikyo / jeanette aga

01.aug.2010 kl.21:50

det ble ganske nice, selv om jeg selv ville nok ha prøvd å få hele menyen mindre, og på én linje. og den røde linja som kommer når man holder musa over menyene, den er for kort for meste av teksten.kanskje rart på min skjerm, men. men nice med dropdown:D

Annaal

03.aug.2010 kl.01:46

Sv: Ja, dra med deg typen din eller noen å kom på Inferno! Det blir awesome. :D

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits