Nytt Design..igjen

Ookai så da har jeg endra litt på designet igjen, og er hvertfall fornøyd med bakgrunnen! den er FOR tøff :D. Headeren vet jeg ikke helt med, men den har hvertfall en bedre størrelse enn den forrige! Og jeg vet at det er mange der ute som liker det mer stilrent, simpelt osv. og noen tilfeller er jeg enig, men når det gjelder min egen blogg så blir jeg altfor fort lei det. Så da får dere bare tåle å få mønster å bilder å støff trøkt i trynet. hiih.

Likte dere denne eller den forrige best? Rød eller svart meny? og ser det sånn ut hos dere?:P7 kommentarer

03.aug.2010 kl.06:02

Liker det nye! Gamle også, men ja. Syntes den andre bakgrunnen var et awesome bilde, men kanskje litt distraherende. Rød bakgrunn gir også mer fokus på den hvite skriften samtidig som den er tøff i seg selv.

Er uansett også mer fan av litt fancy design enn enkelt over lang tid.

aneruism

03.aug.2010 kl.06:28

ey, LIKER DEN BREDE SKJERMEN DIN :D

aneruism

03.aug.2010 kl.07:34

hell yeah :D lenge leve latskap og ødelagt døgnrytme!

katrine morrissey

03.aug.2010 kl.07:48

Ey, det var fett(: men om man ikke har like bred skjerm som deg så ser man ikke hodeskallene så godt på siden desverre...kan skimte at det er litt hodeskaller, men det ser myyyye kulere ut på din skjerm:(

tronds

03.aug.2010 kl.08:49

hmm... du har brukt en ikke standard font på menyen din iallefall. "chiller" som du bar brukt har jeg ikke på maskinen min her. Derfor kommer menylinjen din på 2 linjer. Slik ser det ut hos meg : http://i30.tinypic.com/55r0yh.png

"sikre" fonter finner du her ( www.fonttester.com/web_safe_fonts.html ) dette er fonter som stort sett finnes på alle maskiner og oppsett.

Kaja

03.aug.2010 kl.11:30

Den er ikke sånn hos meg.. både overskrift og meny er skrevet i arial og menyen går over to linjer.. Kanskje fordi jeg har mac?

midnightcreature

03.aug.2010 kl.12:02

Jeg likte det nye designet! :D

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits