Iron Sky!

Ammagad jeg gleder meg til denne filmen! De driver med innspilling og innsamling for øyeblokket og vi vet ikke enda når den vil komme ut. De sier det blir en science-fiction med svart humor.

Handling:
Mot slutten av andre verdenskrig gjorde ss offiser Hans Krammler et stort gjennombrudd innen anti-gravitasjon. Og fra en hemmelig base i Antarktika ble de første nazi-romskipene i 1945 sendt til den mørke siden av månen for å lage en militærbase. Her skulle de bygge opp en mektig hær og returnere for å ta over jorden når tiden var inne. Nå er det 2018 og naziene er på vei.

En av mange trailere, men denne har den mest fantastiske musikken! 

2 kommentarer

Mia Regine

12.aug.2010 kl.21:35

Den gleder jeg meg til å se :D Hehe.. Måtte rope på sci-.fi-fan-kjæresten min for å få han til å se teaseren med meg. Musikken var digg.. Vet du hva det er?

slevin - 37mm

13.aug.2010 kl.00:59

hahahah, den så litt fet ut XD

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits