En ny start

Noen av dere husker kanskje hvor HELVETTES mye jeg grua meg til å begynne på skole. Og grunnen til det var at jeg skulle gå påbygg på Raufoss, norges dårligste vgs (som den er kåret). Men nå har jeg endelig fått kvitta meg med dette helvettes monsteret og skal fortsette på min gamle skole. Da blir det interiør hele uka :D Tegning har en merkelig medisinsk effekt på meg, og det er akkurat det jeg trenger nå! For jeg har bestemt meg for å bli frisk, ordentlig frisk og bli ferdig med dette helvette de kaller videregående. Så nå gleder jeg meg til å begynne på ordentlig i morra, med tegning, koslige lærere, søte medelever fra ifjor og noen nye, billig kantine og masse masse kaffe :D  ekstra pluss i boka for at vinmonopolet er nabo til skolen xD

Så da feirer man med ei flaske sprit og hårfarging! 


9 kommentarer

fyrirlitning

24.aug.2010 kl.16:13

Sv; Jepp, har begynt på lamictal i dag! Håper den virker :3

Den smaker DRIT! Æsj. "Solbær" meg i ræva.. Man MÅ forresten ikke tygge dem, det er valgfritt :) Jeg svelger mine hele!

Forresten har du husket å slutte på p-piller, dersom du går på det? Jeg fikk streng beskjed på apoteket i dag om at man IKKE skal gå på p-piller sammen med lamictal, fordi hormonene ødelegger virkningen av medisinene. Så når du da tar sukkerpillene en gang i måneden eller så, kommer effekten av lamictal for fullt, og du får svingninger uansett om du går på medisinene... Just saying, i tilfelle :) Jeg fikk minipille i dag, like sikker som p-pillen, men uten noen ødeleggende effekt for medisinene mine!

24.aug.2010 kl.16:39

Hei, det blir sikkert ålreit å gå på Raufoss, håper du blir frisk da :)

fyrirlitning

24.aug.2010 kl.16:46

Sv; What, vært på sykehuset? :s Dramatisk..

Ja, det må du ordne så raskt som mulig! Hormoner er hormoner uansett. Spør dem snarest!

Sigiboy

24.aug.2010 kl.16:52

kommentaren over var min btw

Elvenabrivia

24.aug.2010 kl.17:04

Håper du får det bra på skolen uansett! Hehe

Ja, avotil er det vel det også pluss i boka.

Får nok et fint skole år vettu :) Har det man det fint med lærer,medelever og tening så tror jeg det funker fjell ^^ Vakkert bilde av deg foresten.

Julie

24.aug.2010 kl.17:25

hater skolen jeg også.. men sånn er livet.. :/

fyrirlitning

24.aug.2010 kl.17:44

Sv; Åja, haha, jeg begynte å lure :P Her snakker du om at ting går bedre på bloggen din, også er du på SYKEHUSET, liksom. Men det forklarer litt!

Minipille fungerer på akkurat samme måte som p-pille, men den inneholder ikke østrogen. Den har litt andre, og færre hormoner, såvidt jeg har skjønt. Man har pleid å si at den er litt mindre sikker fordi den har mindre "glemmemargin", men nå har det visst kommet ut en ny en som fungerer like bra som vanlige p-piller, det vil si 12 timers glemmemargin :) Den heter Cerazette! Forskjellen, bortsett fra sammensetningen, er at man ikke trenger pauser for å ha mensen. Veldig deilig, haha!

Annaal

24.aug.2010 kl.19:41

Yay, Lena ftw! Gørr plass, men vinmonopol... Det har vi! :D

Catharina

25.aug.2010 kl.21:50

Du må blogge om alle tegningene du tegner : D

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits