Million of lives in starving nations, living their lives with no Playstation

Vet det er lenge siden jeg har blogga nå, men har vært syk og hatt masse skole å ta igjen siden jeg begynte en uke etter de andre, blablabla.  Men jeg vil heller prate om det nyeste medlemmet i kategorien "mine favoritt komikere" <123, og det skal veldig mye til. Jeg er veldig picky når det kommer til komedie på tv osv. Synes som regel det er dumt og blir bare oppgitt. Men jo tørrere og svartere humoren er jo bedre! Det gjør jo heller ingenting at han har et ekstremt bra ordforråd og er en jæskla flink pianist! Har akkurat sett både dokumentar og siste showet hans, og er overbevist om at kommer han til norge skal jeg se han, uansett kost. Regner med at han er billigere enn John Cleese som kosta ca 1k. Han har tydelighvis endra yrke fra komiker til tyv =/. 

Men on to the point, det er selvfølgelig Tim Minchin jeg prater om, den eneste morsomme Aussien?! jeg har ikke sett noen andre enda. Den mest sjarmerende væffal <2345 woah! sjekk nederst for video, yeah!

3 kommentarer

Annaal

01.sep.2010 kl.22:40

Håhå. Likte bilde nummer to av han duden der. Lett tagbar kan man si! :D

kuraikyo

05.sep.2010 kl.10:05

Ahhh, så kult!! :D fancy fyr XD

Ms North

12.sep.2010 kl.00:55

du skal det ja? spennende! jeg tror jeg satser på nki sjæl... NÅ med en gang. er vel ingenting å vente med heller, noen fast jobb har jeg jo ikke fått ennu :P

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits