Heisveis

Så i det siste har jeg hatt NULL inspirasjon til å blogge noe som helst, men har fortsatt titta rundt på mine favoritt bloggere! bøttevis av  inspirasjon og kreativitet blir brukt til skolearbeid og andre ting som prioriteres framfor blogg.

I morgen blir det ferske 10mm spiraler som Ida har vært så snill å kjøpe for meg, og to nye hull i øret. Det er på sin rette plass at øra får mer pynt nå som håret er så fint og barbert. Blir bare mer og mer glad i sidecut'en min, og har funnet ut at det faktisk finnes mange som liker slikt her på Gjøvik, noe som overrasker meg villt, positivt!

Nå er det oxo 2 dager til Resident Evil og ca 2 uker til Dexter!

Også har vi ett dårlig cam-bilde av sveisen. Får mekke bedre etterhvert.
 

3 kommentarer

Mia Regine

16.sep.2010 kl.07:41

Kan nesten ikke vente til å se neste sesong av Dexter.. Eller Resident Evil, for den saks skyld! Dette blir bra ;)

Lub teh hair <3

ChibiAnna

16.sep.2010 kl.13:36

Jeg kommer ikke til å klare å vente 2 mnd. på Dexter :(

Sigiboy

16.sep.2010 kl.19:38

Det ble en Awesome sidecut! Det vart fint :)

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits