18.sep.2010

Da vart helga her og jeg sitter fortsatt og gjør lekser :P Har akkurat vært på posten å hentet nye hodetelefoner og mp4 spiller. Veldig billige men kvaliteten virker likevel jævlig bra. spesiellt hodetelefonene som er de beste jeg noensinne har vært borti! Kjenner ikke at man har de på hue engang og lyden er så sexy som det går ann. De kan også fungere som hodepute på bussen!  Er allerede forelsket. Det er en stor oppgradering for en som meg som alltid har brukt enten koss eller plugger som følger med spillere, og har 2 timer med buss hver dag. høhø.

Så om dagen går det mest i skole og musikk, siden jeg har verdens beste timeplan: Interiør mandag til fredag. og litt gym da :P. men det prøver man å ignorere. Sitter konstant å tegner og er fyllt opp til øra med inspirasjon og kreativitet, noe jeg har savna lenge. Kan ikke forestille meg et år på allmenn påbygg, som egentlig var planen. Men fant fort ut at det var det dummeste valget jeg noengang har gjort.

Og jeg er fortsat like forelsket i sidecuten min. Ignore sad face:P5 kommentarer

Sigiboy

19.sep.2010 kl.11:13

Du e Awesome! det er bra å være inspirert.

kuraikyo

23.sep.2010 kl.20:53

Fancy på håret!! :)

Og flott å høre du har så mye kreativt i hodet ditt for tiden :) Det er flott!

Manndaudsvinter

28.sep.2010 kl.20:01

Hvordan er kvaliteten på det? Vurderer sterkt å kjøpe, men jeg sverger egentlig til koss. Men er det verdt å kjøpe? (:

Mia Regine

06.okt.2010 kl.22:28

SV: Den har jeg kjøpt her : http://pwelverumandsun.com/shirtstore

Kjøpte manneskjorte i strl S, og elsker passformen :)

Annaal

11.okt.2010 kl.03:27

Sv: Jo den var helt grei. Jeg likte faktisk introen med de animerte oljemaleriene... Og musikken. Så utenom at Russel Crow er en mann som ikke er så utrolig vond å se på, er det en helt ålreit og greit underholdende film. Den er en av de innkjøpte filmene, så tror kanskje jeg skal ofre litt tid til - og se den om igjen. :p

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits