Remember me?

Vel, da sitter jeg her igjen. Av en eller annen grunn har jeg bare hatt utrolig lite lyst til å skrive blogg den siste tia. Tenkte tilogmed på å slette hele driten, men sånn ble det ei. Nå som hverdagen har stabilisert seg og skoleåret er i gang for fullt kjenner jeg at skrivelysten sniker seg på igjen. Så da er det jo bare å skrive.

Siden sist har jeg vært ganske skoleflink og vi er inne i siste uka på en oppgave som jeg er superstressa over å få ferdig. Egentlig skulle høstferien gå med på skole, men jeg merka godt at hue trengte å slappe av litt. Så derfor har jeg drukki og drukki og atter drukki, som har vært utrolig godt! Om noen timer er det på'n igjen og hodet er klart for en ukes intens jobbing. Så blir det råder det nok en belønning i andre enden.

Har også blitt endel koselige høstnetter med endel ny musikk. Jeg har snust litt mer rundt på hardere territorier, og vil gjerne ha flere band-anbefalinger av dere mer litt mer erfarne black-metal ører :)

Desverre har jeg måttet selge speilrefleks kameraet, av flere grunner, og laptopen har krasja helt etter 4 fantastiske år så jeg står nå helt uten noe kamera. For jeg vil ikke tørre å påstå at det på mobilen kan kalles kamera:P Så hva jeg skal gjøre med bilder frammover blir spennende å se. Det spares hvertfall til netbook som jo har webcam. Men blir nok nødt til å kjøpe et billig lite digitalt et. Så rop ut om noen har et billig et de vil kvitte seg med :)

-stopp

7 kommentarer

Annaal

11.okt.2010 kl.06:14

Sv: Øyegodis er alltid finfint. Utrolig kult å høre at blogglysten din begynner å komme tilbake. Er alltid så utrolig kjipt uten kule blogger å lese.. :p

Annaal

11.okt.2010 kl.06:18

OH, si i fra hva du leter etter. Jeg er sannsynligvis et av svartmetallørene som kan hjelpe deg når det kommer til musikk. Det hender jeg skriver hva jeg hører på eller noe sånt. Sjekk det ut på youtube eller lignende, men finner du det ikke er det absolutt ikke overraskende. Skrik ut om det er noe. :p

Mia Regine

11.okt.2010 kl.07:35

SV: Ja, er ikke uvanlig det. Han er fantastisk :) Bare hyggelig, og tusen takk :)

Mia Regine

11.okt.2010 kl.07:52

Forresten.. Godt å se mer blogging fra deg. Kamera eller ikke :)

Catharina

11.okt.2010 kl.11:57

Endelig noe blogging!

Jeg ser flere digitalkameraer opp til 12 megapixler som selges for 499. Utifra alle de andre prisene syns jeg det er nokså billig.

Jeg kunne tipset deg tidligere, da jeg var ordentlig inn i bm, det er jeg ikke lenger, av ukjente grunner.. hum

Catharina

11.okt.2010 kl.18:46

hum, det var det da. Kan vel egentlig ikke huske noe på nett, men jeg lurer på om spaceworld har de jeg tenker på!

Annaal

11.okt.2010 kl.22:28

Sv: Ja, vi tar Gjøvik kirke. Lett. Også lager vi kunst av det. God idé! :p

Melodiøse greier ja. Skjønner hva du mener, og slik musikk er lett likbart. :) Jeg hørte på Thyrfing i går og lurte på hva i helvete jeg hadde gått glipp av da jeg hadde hørt gjennom noen låter. Det ligger på Spotify også, om du er interessert, eller har Spotify. : >

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits