Jeg kjenner et kamera snike min vei

Nå som jeg er tilbake på bloggen og hadde glemt litt hvordan den så ut, merka jeg at jeg ikke var helt fornøyd. Derfor ble den gamle bakgrunnen min klæsja på igjen for en midlertidig løsning. Det ble for fargerikt rett og slett. Har mest lyst på helt svart bakgrunn og kanskje legge på noen av bildene mine etterhvert. Men det må tenkes på. Har også bestemt at digitalkamera ligger først på ønskelista og stipendet jo  kommer om noen dager. Vi er jo inne i en av de nydeligste tidene på året, og det er en skam om det ikke blir utnytta! Og blogg uten bilder funker jo bare ikke. Bare se hvor kjedelig dette inlegget er xP.

 

<insert fine bilder her>

 

 

-slutt

7 kommentarer

Annaal

12.okt.2010 kl.00:34

Ikkesant. Bildeløs blogg er litt kjipt. Og det er rett og slett kjempetypisk at jeg hadde vært kreativ i dag når bildeopplastningen ikke fungerer. Jeg sitter fortsatt og trykker manisk på "Last opp" uten hell og banner stille for meg selv. Digitalkamera kjøpte jeg også for en tid siden. Et Nikon Coolpix S3000. Et vanlig digitalkamera til prisen av 1400 kroner. Ganske feit pris for et sånt kamera, men alt i alt så er jeg veldig fornøyd med det. Funker fett på konserter og lignende, samt dokumentasjon av diverse drit. :)

Annaal

12.okt.2010 kl.00:56

Sv: Ja, alle bildene jeg har lagt opp fra konserter har jeg brukt digitalkameraet mitt på, og generelt alle bildene. Er fornøyd med at jeg brukte penger på det den gangen. Var litt dyrt, men det har jeg glemt nå. Bildz for alle penga.

Catharina

12.okt.2010 kl.07:46

haha, vel.. midlertidig kan du jo legge ut favorittene dine fra wehartit?

Catharina

12.okt.2010 kl.11:17

haha, vel.. midlertidig kan du jo legge ut favorittene dine fra wehartit?

Charlotte ♥

12.okt.2010 kl.15:55

Enig! Høsten er kjempe nydelig <3

Catharina

12.okt.2010 kl.21:31

sv; Men vi har jo fått alt besvart? De tingene som enda ikke er besvart er sånne ting som småfans ikke engang har stilt spørsmål til! Heldigvis noen som er enige med meg ^^!

kuraikyo

13.okt.2010 kl.20:52

høsten er vakker. gleder meg til bilder :)

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits