Interiør og digitale leketøy

Da var det endelig helg og en måneds lang interiør oppgave er endelig levert inn. Det er nesten det eneste som har surra rundt i hodet mitt den siste tia, og alkohol da *thumbs up*, så etter at den var ferdig i går, dro jeg hjem og sov i 20 t. Nå er jeg uthvilt og klar for mer. Vi skal til lillehammer og stille ut modellene og oppgavene våres på mandag, som sikkert blir skoj! Kanskje det blir noe nytt piercing stæsj også, siden det ikke går ann å få tak i her på Gjøvik :P

Kamera og netbook er forresten bestillt og vil være i min besittelse iløpet av uka! Så da har jeg ingen grunn til ikke å legge ut bilder.

Her er mine sexy nye venner:

Har aldri eid en asus før så det blir spennende å se hvordan forholdet vårt blir.


-slutt

2 kommentarer

Catharina

16.okt.2010 kl.18:04

åhåhåh! gratulerer med nye duppeditter x) håper på MASSE bilder fremover !

kuraikyo

16.okt.2010 kl.21:58

Så flink du er :) grats!

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits