24.okt.2010Deilige fredelige søndager med bakrus, god musikk og te er noe som står mitt hjerte nær, og denne spesielle søndagen har vært nettopp en slik dag. Det har også surret mange gode minner fra gårsdagen i hodet mitt, for vi har nemlig hatt halloween allerede. I år var jeg faktisk veldig imponert over hvor mange gode kostymer som dukket opp og bilder ble det overveldende mye av. Jeg er også imponert av Ina's evne til å pynte og lage en heidundranes halloween-stemning. Jeg hadde kledd meg ut som Viper fra filmen Doomsday, og ble utrolig gla for at hele to stykker faktisk visste hvem det var, så jeg slapp å måtte forklare det hundre ganger. Det endte heller opp med at jeg vant kostymekonkurransen, som alltid er artig. Geleshots ble til slutt my poison ettersom øl og sprit ble konsumert litt for fort, men heldighvis ble ikke resultatet av det kvalme.

Her i gården blir det nå mer te, løvenes konge maraton, og kanskje leting etter nytt kostyme til selve halloween kvelden.

Bedre bilder ligger hos andre godtfolk, men siden dette tross alt er mitt første ordentlige bruk av mitt ferske kamera, må det bli litt bilder fordet.

5 kommentarer

Annaal

24.okt.2010 kl.22:16

Sv: Ja, jeg tror hun er ganske berømt, men jeg har ikke tenkt så mye på det. :p

Jo, jeg ser nå at dere har tatt halloweenfeiringen litt på forskudd, så jeg lurer på om du har noen råd når det kommer til sminke. Jeg sliter virkelig. Jeg er nesten blakk, så jeg trenger noen tips angående akkurat det der. :p

25.okt.2010 kl.22:30

awww you'r to kind ^^

tusen takk vennen

du fortjente virkelig å vinne kostyme konkuransen. du hadde 11 stemmer, det vil si nesten alle stemte på deg!

nydelige bilder av festen foresten

stor MONSTER klem

Annaal

26.okt.2010 kl.16:16

Sv: Jeg fikk tak i noe hvit i svart sminke på Nille som dekket ganske greit, til en billig penge. Hva jeg skal være har jeg ikke helt bestemt meg for enda, men det finner jeg nok ut. Sikkert noe jævlig random, as always. :p

Annaal

26.okt.2010 kl.16:54

RETTELSE: Hvit OG svart sminke. Yeah.

kuraikyo

29.okt.2010 kl.19:54

åh så kult :D grattis! skikkelig kule bilder!

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits