Gode gamle menn


Da var lørdagsnatta her igjen, og det betyr at helga snart er over. Jeg sitter her med frost-flaska mi og vil ikke sove. I dag har vi sett dokumentarer om Hunter S. Thompson og E=mc2 (Einsteins teori) og jeg skal nå se en om Jens Bjørneboe. Alle mine helter og forbilder, da mangler det bare Darwin dokuen, som jeg forsåvidt har sett flere ganger. Har også tenkt på at det hadde vært utrolig kult å ha en tattovering av Darwin, som ville vært det samme for meg, som det ville vært for en kristen å tattovere korset. Gogo Darwin!

 

 

 


 

 

 

 

3 kommentarer

Annaal

31.okt.2010 kl.14:46

Sv: Utrolig kult å høre. Da skal jeg jammen meg si i fra en dag jeg er keen og har tid. Magic er dødsartig. Må vel kanskje friske litt opp i reglene og diverse før jeg kan begynne å spille igjen. Er litt diffust enda. :p

Annaal

31.okt.2010 kl.15:46

Sv: Noobs ja. Gleder meg. :p

Catharina

01.nov.2010 kl.21:12

har ei venninne som er blodfan av thompson! www.mettemettemette.blogspot.com! :)

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits