This is my brain, and I live in it

 

Etter to helvettes-uker med anklagelser,skuffelser  og motstand fra autoritære mennesker, har gjort meg enda merblodtørstig og hevngjerrig, om mulig. Jeg ser ikke lenger på helsepersonell, bussjåfører og skolepersonell som enkeltindivider med følelser, de er mine fiender som skal bekjempes og kontrolleres. Før har de ligget et sted imellom de to kategoriene, men nå er det krig. Jeg pleide å vike litt og si unnskyld om jeg var for streng, men det har ikke mitt eksplosive temperament godt av. Og man blir da ikke hørt på om man virker svak. Det må sier at det finnes bussjåfører som ikke er ute etter å gjøre livet ditt like miserabelt som dems. Det finnes to på gjøvik vet jeg.

Etter at jeg fikk litt av styrken min tilbake og fikk tatt igjen litt, begynte dagene å se lysere ut, men sånne håpefulle tanker bør som regel unngåes, for da skjer det alltid mer dritt. Denne gangen førte disse tankene til influensa og en vakker infeksjon midt i trynet. Alt dette er en følge av min psykiske lidelse, som absolutt ingen bortsett fra noen gode venner og min flinke lege skjønner at er en lidelse i det hele tatt. Men denne sykdommen gir meg også en ekstrem styrke og ståpåvilje, som man ikke overlever uten om man er bipolar. Med dette søker jeg ikke etter sympati, det er kun litt raseri som må ut.

Men nå kommer helga og oslo-tur står for døren. Vi skal møte mennesker som ikke har blitt møtt på en god stund. Spesiellt gleder jeg meg til å se en venn som fortsatt står meg nær etter minst 3 år uten noe særlig komunikasjon. Det blir også godt å gå i oslo's stygge men elskbare gater igjen. Oslo har alltid og vil alltid være min favoritt by. Så om noen flere vil være med å drikke lørdag kveld hadde det vært kjempe koselig.
 

6 kommentarer

inf3ct

05.nov.2010 kl.11:49

Sv: Hurraaa! :D Jobber både i dag og i morgen:) I morgen jobber jeg hele fuckings dagen, så er bare å stikke huet innom anytime og håpe jeg ikke har pause! :D

Annaal

06.nov.2010 kl.23:44

Oh! Blir kanskje en Oslotur på meg neste helg. Konsert på John Dee visstnok. :) Lønning om en uke, så det blir bra. Får hooke opp for en kaffe eller litt nerding en dag!

Annaal

07.nov.2010 kl.00:41

Sv: Ribbe er rett og slett knall! Og det at jeg er nummer fem på topplisten for bloggere i Østre Toten er bare flaut. x>

Annaal

08.nov.2010 kl.09:30

Sv: Det er akkurat det som er så kjipt. Er ingen som har hørt om spillet. Triste saker. Skulle gitt mye for å spille det igjen. :p

Catharina

13.nov.2010 kl.21:38

whoaa, har du fangs?! ekte eller fiksa? hooo-freakin'-ooow?

Catharina

14.nov.2010 kl.11:56

Ouuuu, det har jeg alltid hatt lyst til! Mye måtte du gi for det?

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits