09.nov.2010

 

Det var lørdag kveld, jeg og gode venner forvekslet minner og meninger på en trang, stappfull pub i Oslos

opprevede gater. En sigg her, en do-tur der og natta kom, avskjeder gikk og en liten sølvgrå venn forduftet. Den lille sølvgråe vennen var en mobil, som har vert med meg i to år nå, den forduftet og sa aldri hade. Jeg ble rasende og panisk, men gav til slutt opp håpet på en gjenforening.

Denne tirsdagen hviler en ro inni meg, som om hele verden er under min kontroll og bare svever i det store intet. En stor takk går ut til en mann/dame som stakk hånda i veska mi og tok med seg en verdiløs, sølvgrå liten mobil. Denne mannen/damen var sannsynligvis en drittsekk, og fortjener ikke takk og hadde han/hun blitt ferska hadde det gått rett til helvete. Denne personen ville ville ligget hjemme blant det verdiløse tyvgodset sitt og vært gul og blå både her og der. Men likevel takker jeg for at han/hun har vist meg en ny side av denne verdenen.

Det er som om alt er blitt til poesi, jeg tenker klarere enn noen gang og alle masete individer må finne andre å mase på. 

Én kommentar

Annaal

09.nov.2010 kl.20:47

Imponerende å se hvordan du klarer å holde roen etter å ha mistet en mobil. Da jeg mistet min iPhone stakk jeg til Elkjøp i panikk og sa "Hei. Jeg har mistet mobilen min og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre!". Jeg fikk hjelp og alt ordnet seg til slutt. Happy ending...

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits