Et lite dikt om menneskene jeg omgås med daglig; totens inbyggere

Mine venner vet det ikke gjelder dem.

Et hat for verden er et hat som slår meg. Det er mitt hat og din svakhet som knekker luften. aldrig har en som du villet se verden, og aldri vil verden komme til å se en som deg. Om du åpner ditt øye, så for å åpne det andre vil du ikke se lengre enn en kroket nese, en rød og kald nese som kun kjenner lukten av redsel og fordommer. Aldri vil du oppleve det ville, vakre og fjerne. Aldri vil du møte mennesker med erfaring, hilse pent og høre om dems ville historier om en verden så langt fra din fantasi. Ditt territorium har jeg tråkket på lenge nå, lenge nok til at du burde blitt vandt. Men aldri kommer det en dag hvor du slipper tøylene, som du og dine venner har knotet til i et endeløst hat for det ukjente.

6 kommentarer

ElvenAbrivia

10.nov.2010 kl.09:18

Ser den. Litt slik det er her.

midnightcreature

10.nov.2010 kl.12:07

So true!

Annaal

10.nov.2010 kl.20:37

Haha, som om jeg skulle ha sagt det selv... Og dette minner meg på en ting; jeg passer ikke inn. xD

Annaal

11.nov.2010 kl.23:13

Sv; Ikkesant. For liten tid til ting som betyr noe.. Gaaah. Det å disponere tid er det verste jeg vet. Det stresser meg. :p

Anon

12.nov.2010 kl.09:15

Nice dikt, litt motsigende tho

Ingabi

12.nov.2010 kl.17:19

anon: thnx. Motsigende fordi jeg skriver " ditt territorium har jeg tråkka på lenge nå"? Vel det er pga tvang :P hadde jeg hatt en annen mulighet disse to åra hadde jeg ikke vært her.

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits