Brilleslange

Da har jeg gått 5 dager mobilløs, og elsker det. I morgen blir det sannsynlighvis en ny en, men den kommer nok til å være avskrudd endel! Før pleide jeg å sku av lyden og legge den i et annet rom om jeg ville ha fred, men det blir liksom ikke det samme, den er liksom der i underbevisstheten og poker nervesystemet.

Har også fått ekstrem leselyst igjen, har jo alltid likt å lese, men av en eller annen grunn har jeg alltid hatt litt vanskelig for det. Det har alltid vært krevende og slitsomt uansett hvor engasjert jeg er i en bok. Bokstavene flyter og krymper liksom.

Derfor har det blitt lite lesing de siste åra, noe som er veldig trist. Men denne uka bestemte jeg meg for å prøve igjen og jaggu har det tatt av! har lest to bøker og begynt på den tredje på 5 dager, som ville tatt meg en måned før. Det virker altså som at hjernen min har forbedra seg på en måte. Men jeg har nemlig et triks i ermet, for etter at en venninne (som har nesten eksakt samme synet som meg, med skeive hornhinner og hele pakka)  lånte bort brillene sine, gikk det opp for meg at det jeg egentlig hadde trengt fra starten av er briller! Det er ubeskrivelig å finne ut hvor dårlig man egentlig ser når man har prøvd riktige briller.

Så briller er det store julegave ønsket i år. og kjenner jeg mamma og pappa rett vil ikke de synes det er en dårlig idè å hjelpe meg til å lese mere. I og med at de er meget glade i litteratur, og mamma i tillegg er forfatter.

Med all denne lesingen følger også en ekstrem skrivelyst, og aldri før har jeg klart å skrive som jeg gjør nå, før hang jeg meg opp i hver eneste setning, men nå ramler det ut i hytt og gevær. Og det er deilig, så så deilig!


8 kommentarer

ChibiAnna

12.nov.2010 kl.00:02

sweet ;D

Men du... Vil ikke du og Tim bli med på fakkeltog mot pels på lørdag a? :D Hadde vært så koselig å se dere igjen! ^^

PS: hva leser du atm?

Annaal

12.nov.2010 kl.00:37

Sv; Yeah. Er litt kult å matche da. Tihi, lzm.

Nei... Det er utrolig betryggende å vite at folk kan like lange blogginnlegg også. Selv er jeg inne noe fan av alt for lange og uinteressante blogginnlegg, så det er litt selvmotsigende at jeg selv skriver de lange innleggene jeg selv forakter. Men jaja. Folk får lese eller ikke. Tvinger ingen. :>

Jo, det er det du anbefalte. Gleder meg til jeg skal hente det i morra. Atpåtil ser det kult ut også. Så nå kan vi matche! xD Omg, begynner å bli seint... Overåut!

Annaal

12.nov.2010 kl.00:57

Sv; Kaffeinntaket mitt preget innleggene mine noget, ja. :p Det preger vel meg også, I guess.

Innleggene mine varierer litt, men i det siste har de vært veldig lange. Har perverst mange besøkende og sidevisninger, men ingen gir visst lyd fra seg. Og det jeg ikke ser eller hører legger jeg heller ikke merke til. :p

inf3ct

12.nov.2010 kl.10:06

Sv: Vi er ikke søstre nei, vi er venner:p

Jaa, men kaker og sånt gjør ikke mine pupper større, så da er du jævlig heldig:p hvis jeg spiser ting med fett går det rett på magen og hoftene, og det er ca bare der det havner, så er jævlig kjipt:p

Camille

12.nov.2010 kl.12:07

Hva leser du?

NAVI

12.nov.2010 kl.16:44

sv: awesome : D han er en av mine favorittartister >.< :3

Arevya

12.nov.2010 kl.16:51

SV: takker ^^

H.

14.nov.2010 kl.00:50

SV.: slike situasjoner er kjipt ><

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits