Hei igjen bloggverden! I dag har vi en god gammal godbit på agendaen.

Jajaja... bloggpauser kommer man ikke unna, men det er vel lov, er det ikke? Det har skjedd jævlig masse siden sist og jeg er glad for at jeg ikke blogga om det, det vil jeg heller ikke gjøre nå. Det jeg derimot vil skrive om er min obsession siste uka, nemlig raske menn, høhø.Har gått igjennom alt av opptak som finnes nå og er fortsatt like panisk. Komedie er jo noe jeg er daglig avhengig av, og siden jeg er så jævlig kresen må jeg igjennom mye rart før det dukker opp noe som er verdt å legge til i samlinga. Og det vil ikke si dustete typisk amerikansk komedie! Det kunne de godt ha stukket opp i rumpa, så hadde verden vært et bedre sted. Det blir som å sammenligne mozart med Britney.

Men for å ikke spore helt av bryter jeg inn med en helt spesiell nyhets sending! Kanskje den beste sketsjen fra snabb grabbar! Arne Spon ftw!

 

Det er forresten godt å være tilbake :D

 

 

 

4 kommentarer

Annaal

01.des.2010 kl.18:11

Jess, det er godt å ha deg tilbake også. Bloggpauser er det ingen som har vondt av. Har selv hatt mye pauser i det siste, men det tror jeg både jeg og leserne mine har hatt godt av. :p

Annaal

01.des.2010 kl.19:21

Ja. Musikk på ringruteturer er meget viktig. Livsviktig nesten. Veit ikke hva jeg skulle ha gjort uten musikk på ringruta. Da hadde jeg nok begynt å gråte litt inni meg.

Mia Regine

01.des.2010 kl.19:54

Bloggpauser er vell og bra, men godt å se livstegn igjen :)

SV: Ja, jeg holder på med noen prosjekter nå.. Har ikke nok ører føler jeg. Det er så mye fint!

inf3ct

02.des.2010 kl.12:51

Sv: Oooh, heldig som er ferdig med gavene allerede! Kanskje jeg skal prøve å få gjort det samme i dag eller i morgen, så kan jeg også bruk resten av jula på å bare kose meg og gjøre det jeg vil:)

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits