Briller, planer, kreativitet og gamle favoritter,

Greetings fellow bloggers. Jeg ser at dere liker julekalenderen min, selvom det ikke er så mange som sier det har det vært konsekvent 32 seere hver dag i desember :P så hurra for dere.

Nå har endelig brillene mine kommet og jeg må si det er ganske overraskende hvor skarpe linjer og siluetter ting har. Lese skilt mer enn 3m unna kan jeg å, uten å myse til jeg blir sliten og konsentrere meg om en bokstav om gangen. Trenger heller ikke sitte med trynet inni skjermen for å se hva jeg skriver nå. brillene var en tidlig julegave fra pappa, så jeg takker og bukker pent :)

Jeg har også fått opp farten på tegningen og malingen, siden jeg ønsker så villt å gå på kunstskole til neste år. Og det SKAL skje, så da er det bare å jobbe til krampa tar meg. Det blir godt å komme bort herifra til kjære Oslo. Få seg en liten leilighet litt utafor sentrum med min kjære, dra på skole og male, tegne, skulpturere ++, dra på konserter, opera, teater midt i uka, møte masse nye folk og gamle kjære venner. Og ikke minst utepils! Det blir fantastisk og jeg skal bruke resten av dette kjipe året til å male, tegne, spare masse penger og finne den perfekte leiligheten! åja, og skole.

For tia spilles det mye Tom Waits, Kaizers Orchestra og Bob Dylan. Har gått litt tilbake til gamle favoritter.

Spilles nå: Tom Waits - Goin' out west. Fantastisk!

Mine to elskede briller.

Piercinger, sidecut og briller passer awesome sammen \m/. må barbere skallen igjen når været blir mildere!

høhø..

Har jeg tøffest etui eller? XD
Et bilde jeg satt litt med i går kveld. Eksperimenterer mye med farger for tia.

Også begynte jeg såvidt på et nytt et i dag, hvilken vei det tar blir spennende, nå står det bare der å pulserer inspirasjon.

 

3 kommentarer

RagnaRock

10.des.2010 kl.16:28

Godt å se at du har planene klare! ^^ Fikk NESTEN lyst til å besøke Oslo, men jeg er trønder langt inn i ryggmargen... Utepils får man her også :p Hehe. Du er utrolig flink til å male, forresten. Men det vet du vel allerede.

Siri Jonetta

10.des.2010 kl.17:13

Faen, du kler jo briller! pening : D

Ms North

10.des.2010 kl.17:14

hihi jaaaa I knoooow... men allikevel blir det (cruiset) GRISEDYRT da. så.. jaja. jeg bare TAR meg råd :S så flink du er til å male...skal male noen julegaver selv snart, det blir vel så abstrakt som d går an å få det tenker jeg :P

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits