Wonders of the solar system

Wonders of the solar system er en vakker, informativ og underholdende tv-serie om nettopp vårt solsystem. Den forklarer mye om noen av de eksepsjonelle oppdagelsene gjort innen astronomi. En av de bedre seriene/filmene om dette temaet synes jeg, og det er deilig med en britisk programleder som gjør at det føles mer som en dokumentar enn en actionfilm xP.
2 kommentarer

Annaal

14.des.2010 kl.19:42

Ingenting er som en god dokumentar! Og det er ikke mye som slår en dokumentar om solsystemet. Så på en serie på Discovery eller hvor fanden det var, der hvor Stephen Hawking hadde teoriene og hypotesene om det som ble fortalt om. Utrolig interessant. Slike dokumentarserier er det risikabelt å se like før man skal legge seg. Enten så drømmer man om aliens, eller det faktum at man er ufattelig liten... :p

Jæger

14.des.2010 kl.20:41

Dette går rett over hodet mitt, som veldig mye annet smart. men nå som jeg sitter her merker jeg at jeg er sulten på noe nytt. TV'en er blitt så ufattelig kjedelig... kanskje jeg skal ta mot til meg å ta skrittet inn i den farlige vitenskaps verdenen...?

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits