Julekalender dag14

Eddie Izzard...enda en av verdens mest geniale menn.

 

Jeg forventer å høre dere le helt hit!

 

Om kø strategier xD

 

4 kommentarer

Sigurd

14.des.2010 kl.21:53

Unskyld for at jeg nedkommenterer bloggen din, men digger adventskalender'n ´\o/` Sittet F5 *jobbe* F5 *jobbe* F5 *yaaay...*

For en skummel mann-ting... Men morsom :D

Jæger

14.des.2010 kl.22:26

HAHA!! trengte en latter nå. tusen takk <3

Annaal

15.des.2010 kl.11:28

Sv: Ja, det er sånn jeg tenker også. Slike tabubelagte temaer er faktisk ting som er personlig for mennesker, og det er jo heller ikke alle som lider av psykiske lidelser selvom det er veldig mange som gjør det, og fler og fler blir det. Dette er jo absolutt et tema som engasjerer alle, men mest disse fjortisfittene som sitter der og vil ha en eller annen lidelse i legejournalen sin for å være mest utfrika eller å leve opp til det vi kan kalle en "teenage fuck-up". Men de skjønner ikke greia. Psykiske lidelser er ingenting man VIL ha.

Men tilbake til temaet.... Jo, dette er jo absolutt noe man kan skrive om engang i fremtiden. :p

Torny

28.jan.2011 kl.23:40

Eddie Izzard er GENIAL! Synn jeg ikke fikk med meg showet han hadde i Oslo for ikke så lenge siden... Anbefaler docu filmen om izzard "Believe: The Eddie Izzard Story".

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits