Data'n min har lvl'a!

I ca 2 år har jeg levd med vista på min store stasjonære. Den er egentlig ganske rask og fantastisk , men det synes ikke så lenge  man har vista! Min gamle laptop som er 5 år gammel og kjører xp som den egentlig ikke er kompatibel med har vært min beste venn fra dag...hmm...dag..5..ja...er raskere(!!)   Fram til i går that is, for da kjøpte jeg endelig windows 7 :D *gratulasjoner går ut til meg selv* Planen var å kjøpe når det kom ut, men da hadde jeg ikke råd. siden da har jeg alltid tenkt at jeg ikke har råd, som jeg ikke har nå heller men FAAN HELLER DA går det ann å være større brødhue?! Det første og viktigste man gjør på en ny data er å mekke sitt favoritt operativsystem. Hvor mye irritasjon har ikke vista forårsaket . Dataen fikk til slutt navnet; Tregbælle. Nå må den få nytt navn..hmm. Så nå er jeg en happycat eier av en superliten 10.5" med Windows 7 starter(liker asus bedre og bedre for hver dag), wooh, en laptop med gode gamle xp, ødelagt nettverkskort, cd-rom og skjerm (men det kan fikses når man gidder) og en stor og sterk med w7. lessthanthree. (må skryte litt av babyene sine, er det ikke sånt alle gjør?)

 

Black ops kom også i hus i går og har såvidt fått sove av den grunn ^^. Men fy faen så jævlig det er å sikte på konsoll!  Spesiellt etter et perfekt opptrent muse-sikte (lol) er dette uvandt.  Har jo alltid visst dette, tross alle konsoll-elskere som har gjort det veldig klart at det er best fordi den "hjelper deg å sikte". De har garantert enten 1: dårlig data. eller 2: aldri spilt fps på data.

Elsker det bildet!! (ca coveret) Hvorfor er det ikke med plakat av dette bildet i spillet??!! Eller alle andre spill for den saksskyld. Mario smash bro brawl f.eks! kjempe kult cover.

 

Jeg må avslutte med en liten trist sak. Forrige uke mistet klassen vår et medlem. Søte Siri omkom i en bilulykke på vei hjem fra skolen fredag. Det er fryktelig rart å komme tilbake til klasserommet nå. R.I.P Siri.

2 kommentarer

aneruism

27.jan.2011 kl.13:23

GZ :D!!

Amanda

29.jan.2011 kl.01:19

Black Ops <3

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits