Spillblogg?

Av en merkelig grunn kom jeg til å tenke på blogging igjen etter en lang pause. Det har skjedd mye i det siste, og har bare glemt blogging helt. Men det har ført til mer spilltid! 

Nye spill har entret heimen og gamle har blitt dratt opp av støvet. Av den grunn at sistnevnte ikke koster penger blir mesteparten av tiden brukt på de, som jo er ålreit med tanke på at det skal mye til for at noe nytt klarer å komme seg inn i varmen med de gode gamle. Men jeg merker at det kribler mer og mer etter nye spill.

En ting jeg vurderer er å starte en engelsk spillblogg på blogspot, med litt annmeldelser, nyheter, tips osv. Regner med at det er et fåtall av dere som vil være interessert i å lese den, men selv er jeg interessert i å lage den.

kommenter gjerne. Jeg vil høre hva dere synes!

 

 

3 kommentarer

Mia Regine

24.apr.2011 kl.17:36

Kjør på! Det hadde vært interessant å lese :)

Navi

24.apr.2011 kl.17:50

Hadde vært gøy. Jeg hadde iallfall lest den c:

Navi

25.apr.2011 kl.00:14

sv: takk ^^

Skriv en ny kommentar

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits