Blogg

Ny blogg oppe

Den planlagte nye bloggen min er klar for bruk  :D Den trenger jo selvfølgelig litt jobb, som header, navn o.l, men det skal jeg prøve og få gjort veldig snart.  Jeg er allerede godt igang med innlegg, og jeg vil være mye mer aktiv der enn jeg har vært på denne bloggen, siden spill er noe jeg er mye mer interessert i å skrive om.

Så om du vil sjekke den ut er adressa http://ingabi.blogspot.com/ 

Håper på å se dere der ;)

Bloggnavn ideer anyone?

Ok, en ny blogg-opprettelse er igang, og den trenger jo selvfølgelig et navn, både til URL'en og Overskriften. Dere er kreative det VET jeg at dere er, og jeg trenger litt hjelp. Så kom med forslag, jo flere jo bedre, og om jeg velger din skal jeg linke til bloggen din og gi creds i et helt eget innlegg, både når jeg har valgt og litt senere når jeg har kommet ordentlig igang og fått flere lesere. 

Det må være på engelsk og ha noe med gaming og gjøre.  

Spillblogg?

Av en merkelig grunn kom jeg til å tenke på blogging igjen etter en lang pause. Det har skjedd mye i det siste, og har bare glemt blogging helt. Men det har ført til mer spilltid! 

Nye spill har entret heimen og gamle har blitt dratt opp av støvet. Av den grunn at sistnevnte ikke koster penger blir mesteparten av tiden brukt på de, som jo er ålreit med tanke på at det skal mye til for at noe nytt klarer å komme seg inn i varmen med de gode gamle. Men jeg merker at det kribler mer og mer etter nye spill.

En ting jeg vurderer er å starte en engelsk spillblogg på blogspot, med litt annmeldelser, nyheter, tips osv. Regner med at det er et fåtall av dere som vil være interessert i å lese den, men selv er jeg interessert i å lage den.

kommenter gjerne. Jeg vil høre hva dere synes!

 

 

jeg er så god til å lage header xP

Et tappert forsøk på en midlertidig(?) header høh...i paint -.-"

Wonders of the solar system

Wonders of the solar system er en vakker, informativ og underholdende tv-serie om nettopp vårt solsystem. Den forklarer mye om noen av de eksepsjonelle oppdagelsene gjort innen astronomi. En av de bedre seriene/filmene om dette temaet synes jeg, og det er deilig med en britisk programleder som gjør at det føles mer som en dokumentar enn en actionfilm xP.
Briller, planer, kreativitet og gamle favoritter,

Greetings fellow bloggers. Jeg ser at dere liker julekalenderen min, selvom det ikke er så mange som sier det har det vært konsekvent 32 seere hver dag i desember :P så hurra for dere.

Nå har endelig brillene mine kommet og jeg må si det er ganske overraskende hvor skarpe linjer og siluetter ting har. Lese skilt mer enn 3m unna kan jeg å, uten å myse til jeg blir sliten og konsentrere meg om en bokstav om gangen. Trenger heller ikke sitte med trynet inni skjermen for å se hva jeg skriver nå. brillene var en tidlig julegave fra pappa, så jeg takker og bukker pent :)

Jeg har også fått opp farten på tegningen og malingen, siden jeg ønsker så villt å gå på kunstskole til neste år. Og det SKAL skje, så da er det bare å jobbe til krampa tar meg. Det blir godt å komme bort herifra til kjære Oslo. Få seg en liten leilighet litt utafor sentrum med min kjære, dra på skole og male, tegne, skulpturere ++, dra på konserter, opera, teater midt i uka, møte masse nye folk og gamle kjære venner. Og ikke minst utepils! Det blir fantastisk og jeg skal bruke resten av dette kjipe året til å male, tegne, spare masse penger og finne den perfekte leiligheten! åja, og skole.

For tia spilles det mye Tom Waits, Kaizers Orchestra og Bob Dylan. Har gått litt tilbake til gamle favoritter.

Spilles nå: Tom Waits - Goin' out west. Fantastisk!

Mine to elskede briller.

Piercinger, sidecut og briller passer awesome sammen \m/. må barbere skallen igjen når været blir mildere!

høhø..

Har jeg tøffest etui eller? XD
Et bilde jeg satt litt med i går kveld. Eksperimenterer mye med farger for tia.

Også begynte jeg såvidt på et nytt et i dag, hvilken vei det tar blir spennende, nå står det bare der å pulserer inspirasjon.

 

Brilleslange

Da har jeg gått 5 dager mobilløs, og elsker det. I morgen blir det sannsynlighvis en ny en, men den kommer nok til å være avskrudd endel! Før pleide jeg å sku av lyden og legge den i et annet rom om jeg ville ha fred, men det blir liksom ikke det samme, den er liksom der i underbevisstheten og poker nervesystemet.

Har også fått ekstrem leselyst igjen, har jo alltid likt å lese, men av en eller annen grunn har jeg alltid hatt litt vanskelig for det. Det har alltid vært krevende og slitsomt uansett hvor engasjert jeg er i en bok. Bokstavene flyter og krymper liksom.

Derfor har det blitt lite lesing de siste åra, noe som er veldig trist. Men denne uka bestemte jeg meg for å prøve igjen og jaggu har det tatt av! har lest to bøker og begynt på den tredje på 5 dager, som ville tatt meg en måned før. Det virker altså som at hjernen min har forbedra seg på en måte. Men jeg har nemlig et triks i ermet, for etter at en venninne (som har nesten eksakt samme synet som meg, med skeive hornhinner og hele pakka)  lånte bort brillene sine, gikk det opp for meg at det jeg egentlig hadde trengt fra starten av er briller! Det er ubeskrivelig å finne ut hvor dårlig man egentlig ser når man har prøvd riktige briller.

Så briller er det store julegave ønsket i år. og kjenner jeg mamma og pappa rett vil ikke de synes det er en dårlig idè å hjelpe meg til å lese mere. I og med at de er meget glade i litteratur, og mamma i tillegg er forfatter.

Med all denne lesingen følger også en ekstrem skrivelyst, og aldri før har jeg klart å skrive som jeg gjør nå, før hang jeg meg opp i hver eneste setning, men nå ramler det ut i hytt og gevær. Og det er deilig, så så deilig!


09.nov.2010

 

Det var lørdag kveld, jeg og gode venner forvekslet minner og meninger på en trang, stappfull pub i Oslos

opprevede gater. En sigg her, en do-tur der og natta kom, avskjeder gikk og en liten sølvgrå venn forduftet. Den lille sølvgråe vennen var en mobil, som har vert med meg i to år nå, den forduftet og sa aldri hade. Jeg ble rasende og panisk, men gav til slutt opp håpet på en gjenforening.

Denne tirsdagen hviler en ro inni meg, som om hele verden er under min kontroll og bare svever i det store intet. En stor takk går ut til en mann/dame som stakk hånda i veska mi og tok med seg en verdiløs, sølvgrå liten mobil. Denne mannen/damen var sannsynligvis en drittsekk, og fortjener ikke takk og hadde han/hun blitt ferska hadde det gått rett til helvete. Denne personen ville ville ligget hjemme blant det verdiløse tyvgodset sitt og vært gul og blå både her og der. Men likevel takker jeg for at han/hun har vist meg en ny side av denne verdenen.

Det er som om alt er blitt til poesi, jeg tenker klarere enn noen gang og alle masete individer må finne andre å mase på. 

This is my brain, and I live in it

 

Etter to helvettes-uker med anklagelser,skuffelser  og motstand fra autoritære mennesker, har gjort meg enda merblodtørstig og hevngjerrig, om mulig. Jeg ser ikke lenger på helsepersonell, bussjåfører og skolepersonell som enkeltindivider med følelser, de er mine fiender som skal bekjempes og kontrolleres. Før har de ligget et sted imellom de to kategoriene, men nå er det krig. Jeg pleide å vike litt og si unnskyld om jeg var for streng, men det har ikke mitt eksplosive temperament godt av. Og man blir da ikke hørt på om man virker svak. Det må sier at det finnes bussjåfører som ikke er ute etter å gjøre livet ditt like miserabelt som dems. Det finnes to på gjøvik vet jeg.

Etter at jeg fikk litt av styrken min tilbake og fikk tatt igjen litt, begynte dagene å se lysere ut, men sånne håpefulle tanker bør som regel unngåes, for da skjer det alltid mer dritt. Denne gangen førte disse tankene til influensa og en vakker infeksjon midt i trynet. Alt dette er en følge av min psykiske lidelse, som absolutt ingen bortsett fra noen gode venner og min flinke lege skjønner at er en lidelse i det hele tatt. Men denne sykdommen gir meg også en ekstrem styrke og ståpåvilje, som man ikke overlever uten om man er bipolar. Med dette søker jeg ikke etter sympati, det er kun litt raseri som må ut.

Men nå kommer helga og oslo-tur står for døren. Vi skal møte mennesker som ikke har blitt møtt på en god stund. Spesiellt gleder jeg meg til å se en venn som fortsatt står meg nær etter minst 3 år uten noe særlig komunikasjon. Det blir også godt å gå i oslo's stygge men elskbare gater igjen. Oslo har alltid og vil alltid være min favoritt by. Så om noen flere vil være med å drikke lørdag kveld hadde det vært kjempe koselig.
 

Gode gamle menn


Da var lørdagsnatta her igjen, og det betyr at helga snart er over. Jeg sitter her med frost-flaska mi og vil ikke sove. I dag har vi sett dokumentarer om Hunter S. Thompson og E=mc2 (Einsteins teori) og jeg skal nå se en om Jens Bjørneboe. Alle mine helter og forbilder, da mangler det bare Darwin dokuen, som jeg forsåvidt har sett flere ganger. Har også tenkt på at det hadde vært utrolig kult å ha en tattovering av Darwin, som ville vært det samme for meg, som det ville vært for en kristen å tattovere korset. Gogo Darwin!

 

 

 


 

 

 

 

24.okt.2010Deilige fredelige søndager med bakrus, god musikk og te er noe som står mitt hjerte nær, og denne spesielle søndagen har vært nettopp en slik dag. Det har også surret mange gode minner fra gårsdagen i hodet mitt, for vi har nemlig hatt halloween allerede. I år var jeg faktisk veldig imponert over hvor mange gode kostymer som dukket opp og bilder ble det overveldende mye av. Jeg er også imponert av Ina's evne til å pynte og lage en heidundranes halloween-stemning. Jeg hadde kledd meg ut som Viper fra filmen Doomsday, og ble utrolig gla for at hele to stykker faktisk visste hvem det var, så jeg slapp å måtte forklare det hundre ganger. Det endte heller opp med at jeg vant kostymekonkurransen, som alltid er artig. Geleshots ble til slutt my poison ettersom øl og sprit ble konsumert litt for fort, men heldighvis ble ikke resultatet av det kvalme.

Her i gården blir det nå mer te, løvenes konge maraton, og kanskje leting etter nytt kostyme til selve halloween kvelden.

Bedre bilder ligger hos andre godtfolk, men siden dette tross alt er mitt første ordentlige bruk av mitt ferske kamera, må det bli litt bilder fordet.

Caffeine is my shepherd; I shall not doze..

Caffeine is my shepherd; I shall not doze.
It maketh me to wake in green pastures:
It leadeth me beyond the sleeping masses.
It restoreth my buzz:
It leadeth me in the paths of consciousness for its name's sake.
Yea, though I walk through the valley of the shadow of addiction,
I will fear no Equal:
For thou art with me; thy cream and thy sugar they comfort me.
Thou preparest a carafe before me in the presence of The Starbucks:
Thou anointest my day with pep; my mug runneth over.
Surely richness and taste shall follow me all the days of my life:
And I will dwell in the House of Mochas forever.
Interiør og digitale leketøy

Da var det endelig helg og en måneds lang interiør oppgave er endelig levert inn. Det er nesten det eneste som har surra rundt i hodet mitt den siste tia, og alkohol da *thumbs up*, så etter at den var ferdig i går, dro jeg hjem og sov i 20 t. Nå er jeg uthvilt og klar for mer. Vi skal til lillehammer og stille ut modellene og oppgavene våres på mandag, som sikkert blir skoj! Kanskje det blir noe nytt piercing stæsj også, siden det ikke går ann å få tak i her på Gjøvik :P

Kamera og netbook er forresten bestillt og vil være i min besittelse iløpet av uka! Så da har jeg ingen grunn til ikke å legge ut bilder.

Her er mine sexy nye venner:

Har aldri eid en asus før så det blir spennende å se hvordan forholdet vårt blir.


-slutt

Jeg kjenner et kamera snike min vei

Nå som jeg er tilbake på bloggen og hadde glemt litt hvordan den så ut, merka jeg at jeg ikke var helt fornøyd. Derfor ble den gamle bakgrunnen min klæsja på igjen for en midlertidig løsning. Det ble for fargerikt rett og slett. Har mest lyst på helt svart bakgrunn og kanskje legge på noen av bildene mine etterhvert. Men det må tenkes på. Har også bestemt at digitalkamera ligger først på ønskelista og stipendet jo  kommer om noen dager. Vi er jo inne i en av de nydeligste tidene på året, og det er en skam om det ikke blir utnytta! Og blogg uten bilder funker jo bare ikke. Bare se hvor kjedelig dette inlegget er xP.

 

<insert fine bilder her>

 

 

-slutt

Remember me?

Vel, da sitter jeg her igjen. Av en eller annen grunn har jeg bare hatt utrolig lite lyst til å skrive blogg den siste tia. Tenkte tilogmed på å slette hele driten, men sånn ble det ei. Nå som hverdagen har stabilisert seg og skoleåret er i gang for fullt kjenner jeg at skrivelysten sniker seg på igjen. Så da er det jo bare å skrive.

Siden sist har jeg vært ganske skoleflink og vi er inne i siste uka på en oppgave som jeg er superstressa over å få ferdig. Egentlig skulle høstferien gå med på skole, men jeg merka godt at hue trengte å slappe av litt. Så derfor har jeg drukki og drukki og atter drukki, som har vært utrolig godt! Om noen timer er det på'n igjen og hodet er klart for en ukes intens jobbing. Så blir det råder det nok en belønning i andre enden.

Har også blitt endel koselige høstnetter med endel ny musikk. Jeg har snust litt mer rundt på hardere territorier, og vil gjerne ha flere band-anbefalinger av dere mer litt mer erfarne black-metal ører :)

Desverre har jeg måttet selge speilrefleks kameraet, av flere grunner, og laptopen har krasja helt etter 4 fantastiske år så jeg står nå helt uten noe kamera. For jeg vil ikke tørre å påstå at det på mobilen kan kalles kamera:P Så hva jeg skal gjøre med bilder frammover blir spennende å se. Det spares hvertfall til netbook som jo har webcam. Men blir nok nødt til å kjøpe et billig lite digitalt et. Så rop ut om noen har et billig et de vil kvitte seg med :)

-stopp

18.sep.2010

Da vart helga her og jeg sitter fortsatt og gjør lekser :P Har akkurat vært på posten å hentet nye hodetelefoner og mp4 spiller. Veldig billige men kvaliteten virker likevel jævlig bra. spesiellt hodetelefonene som er de beste jeg noensinne har vært borti! Kjenner ikke at man har de på hue engang og lyden er så sexy som det går ann. De kan også fungere som hodepute på bussen!  Er allerede forelsket. Det er en stor oppgradering for en som meg som alltid har brukt enten koss eller plugger som følger med spillere, og har 2 timer med buss hver dag. høhø.

Så om dagen går det mest i skole og musikk, siden jeg har verdens beste timeplan: Interiør mandag til fredag. og litt gym da :P. men det prøver man å ignorere. Sitter konstant å tegner og er fyllt opp til øra med inspirasjon og kreativitet, noe jeg har savna lenge. Kan ikke forestille meg et år på allmenn påbygg, som egentlig var planen. Men fant fort ut at det var det dummeste valget jeg noengang har gjort.

Og jeg er fortsat like forelsket i sidecuten min. Ignore sad face:PHeisveis

Så i det siste har jeg hatt NULL inspirasjon til å blogge noe som helst, men har fortsatt titta rundt på mine favoritt bloggere! bøttevis av  inspirasjon og kreativitet blir brukt til skolearbeid og andre ting som prioriteres framfor blogg.

I morgen blir det ferske 10mm spiraler som Ida har vært så snill å kjøpe for meg, og to nye hull i øret. Det er på sin rette plass at øra får mer pynt nå som håret er så fint og barbert. Blir bare mer og mer glad i sidecut'en min, og har funnet ut at det faktisk finnes mange som liker slikt her på Gjøvik, noe som overrasker meg villt, positivt!

Nå er det oxo 2 dager til Resident Evil og ca 2 uker til Dexter!

Også har vi ett dårlig cam-bilde av sveisen. Får mekke bedre etterhvert.
 

En ny start

Noen av dere husker kanskje hvor HELVETTES mye jeg grua meg til å begynne på skole. Og grunnen til det var at jeg skulle gå påbygg på Raufoss, norges dårligste vgs (som den er kåret). Men nå har jeg endelig fått kvitta meg med dette helvettes monsteret og skal fortsette på min gamle skole. Da blir det interiør hele uka :D Tegning har en merkelig medisinsk effekt på meg, og det er akkurat det jeg trenger nå! For jeg har bestemt meg for å bli frisk, ordentlig frisk og bli ferdig med dette helvette de kaller videregående. Så nå gleder jeg meg til å begynne på ordentlig i morra, med tegning, koslige lærere, søte medelever fra ifjor og noen nye, billig kantine og masse masse kaffe :D  ekstra pluss i boka for at vinmonopolet er nabo til skolen xD

Så da feirer man med ei flaske sprit og hårfarging! 


Nå starter hælvete igjen

I morgen begynner, som mange av dere veit, skolen igjen. Og jeg sitter fortsatt fast på Videregående, med dårlige lærere, dumme medelever, og lange bussturer med gaulende fjortis-bønder. Det hjelper heller ikke at skolen jeg skal gå på i år er kåret til NORGES GÅRLIGSTE VIDEREGÅENDE!!!  Så som dere skjønner gleder jeg meg ikke no særlig.  Og nevnte jeg at jeg ikke kjenner en sjel?! Noen ting derimot gleder jeg meg litt til, og det er å få gjort litt opprør igjen, og vinne diskusjoner :D og det er altfor lett på vgs! ps: Si veldig gjerne ifra om noen av dere skal gå påbygg på raufoss! Da hadde jeg blitt glad.

Mål for skoleåret:
1.Bli god i matte
2.Bli bedre på å diskutere
3.Prøve å ikke dø av kjedsomhet
4.ikke skade dumme medelever (da blir man vel kasta ut)

HURRA -.-'

I love my retarded webcam :P

Most-epic-nom-nom-EVAR!

Designhjelp: Dropdown menyer.

Jeg fikk et ønske om en tutorial på hvordan jeg lagde menyene mine. Det ser kanskje mye ut, men jeg er helt noob på koding, og det er veldig enkelt! Om du ikke ønsker drop-down er det bare å fjerne underkategori-kodene. Håper jeg har klart å forklare det ordentlig, men det er bare å spørre om det er noe.

Først kopierer og limer du inn dette nederst i stilsettet. Husk å lagre. Det vil ikke skje noe enda, men det skal det heller ikke:


}
#navbar {
margin: 0;
padding: 0;
height: 1em; }
#navbar li {
list-style: none;
float: left; } /* Endre til right om du vil ha menyen til høyre istedet*/
#navbar li a {
display: block;
padding: 4px 9px; /*Endre størrelse på menyboksen*/
background-color: #000000; /*Endre fargen på menyboksene her*/
border: 1px solid #ffffff; /* Endre tjukkelse og farge på rammen rundt menyboksene'/
color: #ffffff; /*Endre fargen på teksten her*/
text-decoration: none;
font-family: georgia; /*Endre skriftypen her*/
font-size: 14px; } /*Endre størrelsen på texten her*/
#navbar li ul {
display: none;
width: 10em; /* Endre bredden på undermenyen her */
background-color: #000000;}
#navbar li:hover ul, #navbar li.hover ul {
display: block;
position: absolute;
margin: 0;
padding: 0;
z-index: 1; }
#navbar li:hover li, #navbar li.hover li {
float: none; }
#navbar li:hover li a, #navbar li.hover li a {
background-color: #000000; /*Endre fargen på undermenyen her*/
border-bottom: 0px solid #ffffff;
color: #ffffff; } /*Endre textfargen på undermenyen her*/
#navbar li li a:hover {
background-color: #000000; } /*Endre fargen når man holder musen over undermenyen*/Så går du inn på Maler, trykk Ctrl+f og lim inn dette: <p>${BlogDescription}</p>  i søkeboksen. Og under den linjen limer du inn dette:
</div>
<ul id="navbar">
<li><a href="SIDELINK HER">KATEGORI HER</a> /* sånn ser det ut om det kun er en en meny uten underkategorier*/
</li>
<li><a href="#">KATEGORI HER</a>  /* Dette er en hovedkategori uten link*/
 <ul>
  <li><a href="SIDELINK HER">KATEGORI</a></li> /* Dette er underkategori med link*/
  <li><a href="SIDELINK HER">KATEGORI</a></li> /* Dette er underkategori med link*/
  <li><a href="SIDELINK HER">KATEGORI</a></li> /* Dette er underkategori med link*/
  <li><a href="SIDELINK HER">KATEGORI</a></li> /* Dette er underkategori med link*/
 </ul>Så om du vil ha flere menyknapper kopierer og limer du bare inn denne delen av koden så mange ganger du vil:<li><a href="#">KATEGORI HER</a>     /* Dette er en hovedkategori uten link*/
 <ul>
  <li><a href="SIDELINK HER">KATEGORI</a></li>     /* Dette er underkategori med link*/
  <li><a href="SIDELINK HER">KATEGORI</a></li>     /* Dette er underkategori med link*/
  <li><a href="SIDELINK HER">KATEGORI</a></li>     /* Dette er underkategori med link*/
  <li><a href="SIDELINK HER">KATEGORI</a></li>     /* Dette er underkategori med link*/
 </ul>


Husk å putte inn dette helt på slutten for å avslutte:

</li>
</ul>

Når du er helt ferdig, kopierer du hele koden og limer inn på samme sted i Innlegg, Kategori og Arkiv.

Så kan du gå inn på stilsettet igjen og prøve deg fram med farger ol.
=)


Isolasjon

Det er ganske lenge siden jeg har skrevet om personlige ting her nå, og det er nok mange grunner til det. Det har skjedd veldig mye og selvom jeg har hatt lyst til å få det ut her så er det mange jeg ikke vil at skal lese det. Men nå bryr jeg meg ikke lenger, for bloggvennene mine har støttet meg før og jeg kan relatere til dere, og det er akkurat det jeg trenger nå.

Det siste året har vært et helvete, og i sommer klikka det helt for meg. Psyken min har vært værre enn jeg noen gang har opplevd før og det har invalidisert med såpass at jeg ikke lenger orker å kle på meg engang. Alkohol som alltid har vært min reddende engel har ingen effekt lenger og det faktum at jeg ikke har fått pengestøtte siden april, bortsett fra foreldre, gjør ikke akkurat stress og angst lett å kvitte seg med. Så jeg har isolert meg fra omverdenen den siste måneden, og bare kost meg hjemme med min fantastiske kjæreste som alltid er her for meg. Vi har bodd sammen i 3 1/2 år nå og vi har aldri hatt det bedre sammen enn vi har hatt denne sommeren. Jeg hadde aldri trodd det gikk ann å føle seg så tilknyttet et annet menneske. Du er det beste som har skjedd meg! Hadde det ikke vært for min reddende engel vet jeg ikke hvor eller hva jeg hadde vært nå.  Men nå begynner det også å titte fram et lite lys i tunellen, for etter lange "konsultasjoner" med mamma og lege har jeg fått vite at jeg er bipolar, og det finnes medisiner og annen hjelp for det. Kanskje det høres rart ut å bli gla for å høre dette, men etter et helt liv som invalid (som legen kalte meg xD) så er det fantastisk bare det å kunne skjønne hvorfor jeg er slik. Uansett om jeg ikke ville fått hjelp så blir alt lettere. For dere som ikke vet hva bipolar er eller ikke skjønner det så har det ingenting å si for meg, for jeg skriver ikke dette for at dere skal synes synd på meg, heller bare for å få litt av brystet. =)


kjæreste-fyll<3


sydentur<3


Seks år siden og nyforelska <3

Nytt Design..igjen

Ookai så da har jeg endra litt på designet igjen, og er hvertfall fornøyd med bakgrunnen! den er FOR tøff :D. Headeren vet jeg ikke helt med, men den har hvertfall en bedre størrelse enn den forrige! Og jeg vet at det er mange der ute som liker det mer stilrent, simpelt osv. og noen tilfeller er jeg enig, men når det gjelder min egen blogg så blir jeg altfor fort lei det. Så da får dere bare tåle å få mønster å bilder å støff trøkt i trynet. hiih.

Likte dere denne eller den forrige best? Rød eller svart meny? og ser det sånn ut hos dere?:PDesign: ferdig!

Da er jeg ganske ferdig med menyene og alle linkene skal funke! dere får gi beskjed hvis jeg har glemt noen. Det kommer mer etterhvert pluss en morsom liten ting:D  Little big planet kom akkurat i posten så nå venter sackboy på meg :D

Hva synes dere om menyene/designet?Design #2

Jeg fant plutselig en løsning på meny-problemet mitt, og det vil sansynligvis ta noen dager før det er helt ferdig xD Tror det skal bli awesome! Det blir også en drittkul(!) ny addition som jeg ikke vil røpe ennå xP

Design

Ålreit. idag har jeg lekt litt med design, og mekka menyer som straks skal være helt ferdige :D.  Vil gjerne vite hva dere synes og om dere har ideer som kan gjøre det finere, for jeg er ikke sikker på om jeg er fornøyd ennå. Også er det noen som vet hvordan man lager flere linjer med menyer under hverandre? Det var originalt det jeg ønsket å ha! Det er DISSE kodene jeg har brukt.  (jeg leser normalt ikke bloggen hennes:P lol)

The fundamental alienation

Jeg har aldri brydd meg om mote, hva som er inn, matching å skit og møkk:P Har aldri skjønt hva folk har prata om når de sier at  "jeg finner ikke noe som matcher ammagawd" osv..   Men man kan jo ikke ignorere det som skjer nå om dagen, som bare baller seg på. Alt som en gang var outsiderne sitt, som man blei mobba og dengt for å gå med har nå blitt mote, og "trendy" (blargh for et ekkelt ord).  Ja jeg veit man blir inspirert av hverandre å sånt, men nagler, lakk, skinnjakker, hullete klær, dødningshoder og tilogmed sidecuts er "mote"!?! sossejenter med nagler å lakkbukse? gøøh herpederp..

Jeg har alltid blitt mobbet av folk som dere og nå er jeg plutselig trendsetter:P  HAH!  Don't get me wrong, jeg liker å bli mobba, jeg tar det som et komplement og en bekreftelse på at jeg er bedre enn dere!  

Jeg vil også sende en stor takk til en gjeng idioter på min forrige skole for at de gjorde året litt mindre kjedelig! x)(bilde fra: husker ikke)

He du lyst til å ta en skål så sett'kkje eg meg i mot

Jeg har vært på låvefestival utti skauen =D og selvom været ikke har oppført seg som det kunne har det vært helt fantastisk! Fredag kveld var det konsert på låven med Hr. Smiths venner, som spiller jokke låter, og det faller alltid i smak!  den kvelden gadd ikke Jeg og pus å legge oss å pressa oss ut av vårt lille 2-manns telt og vekka sidemann som bodde aleine i et telt med to soverom å gang:P der kosa vi oss helt til det var morran og tid for invadering av telt  med vannpistoler. Det var ikke pop.  men etterhvert  strømma det fler og fler slitne og groggy folk ut av teltene sine, og vi nøt den lille sola vi fikk. Senere den kvelden måtte jeg sove litt, og når klokka slo tolv på natta hørte jeg plutselig masse skritt og hvisking utenfor teltet mitt. Først blei jeg litt skeptisk men så skjønte jeg hva det var. Nesten alle folka på festivalen hadde omringa meg for å synge bursdagssang! Det var superkoselig og jeg blei litt rørt =D En fantastisk start på bursdagen!

<3
I dag har jeg og pus vært sammen og bodd sammen i 3 1/2 år!  Vi har fortsatt et episk bra forhold, og jeg har fortsatt verdens beste kjæreste!! Drikkepause

I dag (og så mange dager jeg har råd til det) har jeg offisiellt pause fra livet, en LENGE etterlengtet en!  De siste ukene har nervene bare blitt værre for hver dag som går, til jeg tilslutt har blitt syk pga det=/. Så nå melder jeg meg ut og tenker å drikke, spille og kose meg så mye at nervene ikke har mulighet til å overleve lenger! 

Cheers!

Inneklemt sol

Idag har jeg bare kosa meg, først dro jeg med Monica i solarium. Vi pleier å klemme oss inn i en solseng for å spare litt penger og fordi det er morro xD. Neste gang skal jeg ha med øl med miniparasoll! Jeg ønsker tvertimot å bli brun ( ikke at det er mulig uansett :P) men solarium er deilig og morro med venner å øl! Billig sydenreise rett og slett...
Høhø

Resten av dagen har gått med på å spille mini ninjas. ganske entertaining spill med fantastiske omgivelser!
Kjempe kos trailer HER.


Innekos i sommersola

Ahh enda en overstått fyllehelg! Det har gått i ett sia eksamen var slutt på fredag( ikke at eksamen var så chill though)  og jeg har kosa meg masse med sprit, øl, gode venner, litt oppkast, gøggete tastatur og noen bukser på ville veier:P Synd vi er for late til å ta bilder!  Leiligheta er overraskende ryddig etter fest her i går/natt, det ble mer kosing og prating enn hujing og heiing, som jo er niss! Jeg synes jo at feiring av overstått skoleår og eksamener er viktig, og selvom det er litt skole igjen så vil jeg si det er ferie nuh! awesome! Og det betyr masse tid til spilling igjen, og venner og øl ofc. Jeg kan kjenne bade-trangen snike seg på med godværet, for det er vel aldri for tidlig å bade i norge, vannet blir jo aldri varmt uansett.

cheers!

I'm back, i sommermodus

Hei og hå nå er det lenge sia jeg har hatt tid til blogging gitt, og hatt lyst  frankly. I disse eksamens-tider går det fort litt i hytt å pine, men nå er det snart over og ferien er bare 3 uker unna :D hurra! Jeg kan føle blogge-sperren løfte seg og sinnet mitt går sakte men sikkert mot en "dont worry, be happy" mentalitet igjen. Så jeg håper ikke mine blogg venner har glemt meg og at jeg fortsatt er velkommen i varmen ^^. Jeg føler også at jeg begynner å nerme meg et valg på utdanningsfronten, og det er deilig! så om alt går etter planen studerer jeg spillprogrammering på HIG om litt over ett år:D Skolen er ca naboen min, som blir en stoor forskjell fra den ca en-time lange veien jeg har nå (og til neste år though, blææh). 

Så jeg ser for meg mye blogging, øl, sol, grilling, gaming og kanskje etpar turer til oslo\bærum (<3) frammover!

Cheers!


Kadaver

Et lite dikt=)

Trollhammeren sveiper igjen
Tar med ditt blod på ferden 
Ligg der du og nyt stille vann
ikke tillat savn
du er fri

Skyggene kommer
men frykt ei
din framtid som kadaver er usynlig 
og hvis du er ekstra snill
vil skyggene tusle sin vei en siste gang
og frykten bli til støv rundt deg

Skogens lyder vil bli til silkemyke ord
mens du ligger der lamma
og ikke helt forblir det du var

Du tenker søte tanker 
du vil reise deg og danse i paradis 
men dine bein er krypdyr
som smiler villt
og dine hender danser av smerte

Kadaver skulle du bli og er blitt

Ta et øyeblikk
Legg fortia bak deg og hvil
For et nytt liv venter

Det hjalp ikke å være gal
Du er her den dag i dag

Åh som jeg har savnet snøstormen

Takk for en fin sommer folkens! en kort men koslig en. den varte jo nesten like lenge som i fjor, så skal ikke klage.  En grilling har vi rukket å. fantastisk! Var ikke helt klar for snø så tidlig på høsten men vi som bor i et slikt rikt og fint land fortjener vel ikke bedre. Nå skal jeg lage suppe å kaffe, og pakke meg inn i teppet mitt og lese en god bok. Eller kanskje legge ut alt jeg eier til salg og flytte til et varmere strøk og aldri se tilbake.  god jul ass!

Kaffe-abstinenser

Sitter på skolen og prøver å skrive om møbler, men er fullstendig blakk og avhengig av kaffe annenhver time på skola. Det koster forøvrig hele 8kr for en liten halvsur utvanna kaffe. Det er kanskje derfor jeg må ha 3 ganger så mye kaffe på skolen enn hjemme, for der har vi kaffe med litt vann, ikke vann med litt kaffe! Eller "asfaltlim" som stefaren min kaller det xD. han er forøvrig en te-drikker, eew. Glemte jo seff også både snus og røyk idag, og trodde jeg sku få hjerteinfarkt, men så kom Jæger! hun hadde både røyk og litt kaffe til meg:D min reddende engel! I morgen er det utplassering og der er kaffen gratis og STERK! da skal jeg drikke til jeg spyr:D  And now for something completely different...  Bibendum er et morro-ord, wænkenstrudel er mitt ord!

sol og lek

Igår kom sola til gjøvik, og jeg og Jæger tilbragte vel egentlig mer tid ute enn i timen:P I første time fikk vi en bitteliten venn som het slinky. han hadde tigerstriper og pigger XD
han var for liten til å ta ordentlig bilde av xD

Etter vi hadde sluppet han ut kjøpte vi kaffe og namnam og satt oss ut vi å. 

Så bestemte vi oss for å få med oss litt av timen. Der satt det rastløse mennesker som prøvde å konsentrere seg, det prøvde vi oss på også, men vi har veldig liten klasse så det blir ofte mest prating og leking. at det er fredag og første soldagen hjelper ikke så mye heller. men vi var flinke en stund, helt til lærern bestemte seg for å stikke på bilioteket...

Leke sa du?


"Jaa". Mia ble ivrig!


Mari blei også med!

Og der forsvant all konsentrasjon..:D

Vi lekte pokemon med prinsesse-pokeballen vi har laga xD som egentlig er gresskarvogna til askepott. De andre laget den nesten ferdig en dag jeg var borte, og måtte forklare dem at dette her er ingen gresskarvogn, det er en pokeball! 


Mia blei pakka inn.


Jeg stappa dem inn i en utstillingsboks.


dette er nesten hele klassa vår xD 

Plutselig kom lærern tilbake og ba oss rydde opp... En liten hilsen

Jeg har to søtinger her som blei litt sure for at de ikke fikk være med å blogge. Så jeg tenkte jeg skulle være litt grei og la dere hilse på dem :D

Her er min gode venn Gizmo. Han er en liten rampegutt som liker å slave forran tv'en og data-skjermen min. og det er som regel han som bestemmer hva vi skal se på. Favoritten hans akkurat nå er Top Gear, så han har begynt å mase om å få sin egen bil, og den skal gå KJEMPEFORT!! Han liker også skumle filmer, og skryte av at han aldri blir redd. For alle veit jo hvor skumle mogwai's kan være! :O. Og dette er sauuen min! Han er litt mer kosete enn Gizmo. Han sover som regel hele dagen, inni klær, tepper eller hva enn han måtte finne, så jeg veit alltid hvor jeg skal lete! Han har en skade i nakken som gjør at han er litt skakk, men det liker han ikke at vi prater om, Gizmo har visst mobbet han litt stakar. Men etter en alvorsprat med begge to blei vi enige om at det ikke var noe å være flau over^^. Sauuen har ikke noe navn ennå, jeg finner liksom aldri noe som passer helt, kanskje dere har noen forslag? :D 
  
Se så søte XD

hva er dette blendende lyset ute?

Jeg veit fortsatt ikke hvordan blogg dette blir, regner med at det blir endel fotoblogging og prosjekter jeg driver med^^. Det er en fin måte å tvinge seg selv til å være mer kreativ på, forhåpentlighvis! Blir veldig inspirert av andre som skriver om å legger ut bilder av kunstnere, musikk ol. så kanskje jeg kan inspirere litt jeg å. Men kan vel ikke vite hva slags blogger jeg er før jeg har prøvd, så vi får vente å se! 


 Vi har akkurat ute med minibilen vår og det var sol! for første gang i påska faktisk. og masse sånne varmegrade-greier som de gravide blonde damene prater om på tven.  På tide med ordentlig ute-pilsing snart, for årets første er allerede tatt, med varmedress på:P

04.apr.2010

Putter opp bloglovin' så er det gjort. Om jeg bestemmer meg for å begynne med dette skitet X)
Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits