Bodymod

Julaften kommer tidlig i år

Da var det tirsdag's morran og jeg har vært oppe siden kl5. Faktisk ganske deilig og stå opp før andre, mens det fortsatt er stille og mørkt ute. Å ha tid til morra kaffen for en gangs skyld er priceless. MEN det viktigste i dag er å fortelle om mitt nye prosjekt, nemlig ny tattis! Det blir den største jeg har by far. Har begynt å planlegge med en tattovør på lillehammer og venter nå i spenning på å se første utkast, som skal dekke hele venstre arm!! Det er snakk om hodeskaller, røyk og tåke, trær, røtter og natur, Jeg gleder meg som en liten drittunge på julaften! Det blir et kunstverk uten like.
Ny sveis

Ønderkøtt

Da har jeg bestemt meg for å klippe undercut igjen. I det siste er det fler og fler som har skaffet seg det, noe jeg aldri trodde kom til å bli "populært". Det er ganske rart men også litt kult. Grunnen til at jeg har venta med å ta det er fordi musefletter er min signatur og jeg er ikke villig til å klippe meg så jeg ikke kan ha musefletter lenger. og at jeg ikke ville "herme". Men så prøvde jeg ut å musefletter fungerer helt fint, bedre enn fint faktisk, det blir bare mer kinky:D og jeg har jo hatt mange forskjellige former av undercut før, både bak, forran, på sidene, osv. Og det var lenge før det var kult og lenge før noen andre jeg visste om hadde det. Så nå er det ikke noe som kan stoppe meg lenger :D  Dette er første gangen jeg har hatt langt vanlig hår, og det er bare ikke meg. 

Piercinger :D

Fineste piercingene evah:D

:D

Fremmedlegemer i trynet

Jeg har pierca meg! endelig:D Vi dro på tur til Hamar i går med noen venner, for at jeg skulle pierce meg, men det utvikla seg ganske fort til 4 piercinger, to nye spiraler og en tattoo-time.  Det har seg slik at jeg å min kjære ikke klarer å lavære å ta noe når vi er med den andre:P samma om det gjelder tattovering eller piercing...så jeg tok medusa og tilsvarende i underleppa (midten av leppa), tim tok snakebite, jeg fikk også spiraler i bursdagsgave <3 og Monica bestemte så at vi skal tilbake neste uke å tattovere henne. Så det ble en meget koslig tur, selvom mesteparten gikk ut på å gå seg vill i byen.
Bilder kommer når leppene våres ikke er deformerte lenger x). 

Ellers har jeg det veldig bra om dagen, selvom det er litt lite som skjer, og jeg håper på oslotur veldig snart! da hadde det vært koselig å samla litt bloggvenner og tatt en kveld med grill og øl å bli litt bedre kjent! 

Men nå skal jeg lage meg en svart sterk sånn her, drikke den med sugerør og sette på litt god gammal Dimmu!


 Cheers!

Nå stikker eg av på ditt skift, herr Direktør


Lekt litt med ny sminke...hva synes dere om ny look?  hah:P
Cheers!
Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits