DIY

Dagens kreative innfall

Ikke den letteste logoen å lage, så den måtte forenkles litt, men hjemmelaga er kwlt uansett ^^. 

Tekstilmaling wee!

Jeg kjøpte meg en liten søt krukke med tekstilmaling her om dagen, jeg finner jo aldri kule gensere, t-skjorter osv. utenom helt svarte:P. Så hvorfor ikke lage selv?! har foreløpig bare hvit maling, siden 98% av klæra mine er svarte tenkte jeg det var fint starte med hvit. Det er ganske uvandt og vanskelig å tegne på stoff ennå, men øvelse gjør mester^^ Her er ihvertfall første utprøving. Det er egentlig helt svart-hvitt, selvom det ser brunt ut. blæh
Første T-skjorta
Og to patcher jeg skal klippe og sy kantene på etterhvert.


Gårsdagens kreative innfall

Jeg lette litt i klesskapet mitt i går og fant en gammel kul skinnjakke som ikke har blitt brukt på flere år! ettersom jeg har to andre skinnjakker jeg bruker mye, fant jeg ut at det var greit modifisere denne:D armene sydde jeg om til "skinn leggings" og resten skal bli en skinnvest! 

Synes nå de blei ganske kule sammen med de awesome skoa mine:DIngabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits