Film

Nazi Zombier og annet dødt

Jeg kan ikke få sagt nok hvor høyt jeg elsker zombier, og da er det vel på sin rette plass å dele en fantastisk scene fra Død snø. Som sikkert de fleste av dere har sett, men som ikke må havne i glemmeboka! 

Jeg vil si at Død snø ligger på top 3 av zombie-filmer, sammen med 28 dager senere og Dawn of the dead. Eller hva synes dere?
Iron Sky!

Ammagad jeg gleder meg til denne filmen! De driver med innspilling og innsamling for øyeblokket og vi vet ikke enda når den vil komme ut. De sier det blir en science-fiction med svart humor.

Handling:
Mot slutten av andre verdenskrig gjorde ss offiser Hans Krammler et stort gjennombrudd innen anti-gravitasjon. Og fra en hemmelig base i Antarktika ble de første nazi-romskipene i 1945 sendt til den mørke siden av månen for å lage en militærbase. Her skulle de bygge opp en mektig hær og returnere for å ta over jorden når tiden var inne. Nå er det 2018 og naziene er på vei.

En av mange trailere, men denne har den mest fantastiske musikken! 

FilM: The Losers

Regissør: Sylvian White
Sjanger: Action, adventure, crime, mystery, thriller

Manuset er løst basert på den første historien av "the losers" fra DC vertigo tegneseriebladet. Der historien er kalt "ante up". Filmen startet bra, jeg ble revet med og fikk høye forventninger ganske fort. Den handler om en gjeng soldater som blir "left for dead" i Bolivia under et oppdrag som ikke var helt som de hadde blitt fortalt, da tenner de alle plugger og drar ut for å ta hevn på armyen...trodde jeg. 

Det er en relativt underholdende film med mye action og litt tegneserie elementer.  men synes den mista litt trøkk på slutten. Jeg er klar over at jeg hadde litt for høye forventninger grunnet at det er fra DC comics.

5/10

Filmofil: Sci-Fi

Med tanke på at jeg er en stor film og seriefreak har det blitt altfor lite av det her på bloggen og det må det gjøres noe med!  Det er rett og slett *facepalm*. Noe av det jeg tenker jeg skal skrive om er "anmeldelser" av filmer jeg ser, filmer å glede seg til, filmer som absolutt er verdt å se, sjangre, skuespillere, regissører osv. Så jeg håper mange av dere er gla i horror, thriller, sci-fi, adventure, animasjon og fantasy. Eller bare syke filmer! Når det gjelder humor er jeg jævlig kresen og prøver å holde meg langt unna typiske hollywood komedier som alle har samme oppskrift .*eww*.

Jeg tenkte å begynne med litt sci-fi ettersom 2010 ser relativt lovende ut for denne fantastiske sjangeren! Gleder meg som en unge til å se alle sammen!


The Crazies 
Februar 2010
Mystery, sci-fi, Thriller. 
Dette er en remake av en film med samme navn fra 1973.
Splice 
Juni 2010
Horror, sci-fi, thriller.
Inception 
Juli 2010
Drama, mystery, sci-fi, thriller. Og så må jeg selvfølgelig ha med de to som alle sci-fi nerder gleder seg til:

Predators
August 2010
Action, adventure, sci-fi, thriller.


Resident evil: Afterlife, 3D
September 2010
Action, horror, sci-fi, thriller.

Alice is back ffs! :DEn annen sci-fi film som også er verdt å se er "The fourth kind", som jeg så etter at Mia skrev om den på bloggen sin.  Men hvis du helt seriøst tror på aliens, anbefaler jeg deg å ikke se den:P.

Cheers!
Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits