Fotoblogg

Plz to give me new webcam?

We need to raise the dead


Følte for å utforske nye deler av photoshop i dag.
Jeg liker skumle bilder. tihi
Hva synes dere?

I reject your reality, and substitute my own.

Er fullstendig tilltaksløs i kveld, vil bare gjemme meg under dyna med sauuen. Vi kan gjemme oss fra den trangsynte, idiotiske og egoistiske verden sammen. Sauuen klager aldri, er aldri respektløs eller imbesill.  
Foto: ingeborg

Bloggoblag og anna kos

Nå har jeg endra designet på bloggen i hytt å pine, men nå tror jeg at jeg er sånn ca fornøyd. For en stund væffal xD. Jeg er jo noob på html så det blir lett krøll i kodene mens man driver å prøver seg ut. Jeg får vel holde meg til bildene, som er litt mer min gren. Hva synes dere a? til noob å være.tihi=) 

I går blei det endelig tid til å farge håret kullsvart igjen! Utvaska hårfarge er bare ekkelt :(  Men denne gangen kjøpte jeg den aller sterkeste og svarteste in town, så nå håper jeg det holder seg litt. Føles som en del av meg har vært lost :P alle sier det var svart før og men det er nok bare for å please meg, hihi. I morra er det 70-talls tema på skolen så jeg tenkte å være hippie. huff. Det blir ihvertfall litt morsommere å ha framføring da XD. Men nå skal jeg bare kose meg på sofaen med brus, snus og pus. Ahhh..

Jeg så igjennom alle de millionene(?) av bildene jeg har på data'n her som jeg har tatt og tenkte jeg skulle dele noen gamle favoritter=)Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits