Innkjøp+klær

07.aug.2010

I går hadde vi en kjempefin oslotur. Jeg møtte fammen, mens tim og noen venner spillte Magic-turnering på Outland. Tim vant selvfølgelig hele skiten :D flink<3. Jeg fikk to t-skjorter av mamma og pappa (yay) og kjøpte meg akatsuki-hatt. Resten av dagen satt jeg og mamma på pub og ble ganske fulle etterhvert :D.
Dirigenten drikke vin som om det sko ha vært bensin..

Nå har jeg og Jæger vært på "bursdags-shopping"..heh. Når man bare har ønsket seg penger til bursdagen sin så må da det være lov? tihi. Det er en mye bedre plan enn å få ting av folk, da får man jo faktisk noe man ønsker seg!
Så da blei det litt mer billig-klær, hårfarge(yay) og eyeliner. I dag blir det innkjøp til låvefestivalen til helga! Myggspray, bademadrass til å sove på, grillmat, øl, og røyk er værtfall helt HELT nødvendig. Senere blir det utviding og flere hull i ørene, og muligens piercinger i kinna? Hva synes dere om det? =D

Jeg fant så fine t-skjorter at de må deles! Og slenger i Kaizers' kanskje beste sang? Eller hva?

Kaizers Orchestra - Djevelens orkester


Måtte ha den i både svart å hvit:P

O'rly?

Deilig laang strikkegenser^^
Elskverdige nerder og budsjettshopping!

Gårsdagen var helt fantastisk! Vi ble vekka av noen venner som sto å banka på soveromsdøra og ville ha oss med på stranda for å spille volleyball(?) haha. vi fant ut at det var ca en som ville spille og resten skulle være med for å se på, eller late seg i sola:P. Det blei til at vi spillte ca en game hver og fortet oss hjem for å belønne oss selv med øl! Plutselig kom det mer besøk og kvelden ble meget koselig og lang :) 

Dataen min derimot er ikke like sammarbeidsvillig for tia! På skolen forrige dagen røyk sekken min og smalt i bakken, oppi den hadde jeg seff laptop som ikke har fungerende nettverkskort lenger! FFUUUUUU!!! Har lyst til å saksøke de som laget sekken, så de kan betale nytt! Er fortsatt like gla i min kjære laptop og lar sekken få deng istedet.

Jeg og Monica har også vært en tur på CC og funnet litt superbillige saker. Det har vi blitt flinke til ettersom vi er møkk-blakke ca hele tia, og det er alltid like koselig å gjøre "jenteting" med Mokonoko:P  Jeg fant noen tightser på bikbok som plutselig var blitt VELDIG billige! og litt stæsj fra kappahl til 10kr per, men ettersom jeg har halv pris på rød pris der ble det 5kr per ting:P. Det liker vi! (litt brun-røde farger på noen av bildene, klæra er egentlig helt svarte alle sammen).
 

Cuute! og fine sauue tættisen min^^
Lagde choker av et "dobbelt" armbånd.
plastskalle fra lekebutikken :D Og en snus på veggen XD
Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits