"Mote"

Inspirasjon: Silent Doe

Her om dagen fant jeg min nye favorittblogg! En utrolig inspirerende dame som er klesdesigner, kunstner og modell. Både det hun lager og det hun skriver om er utrolig inspirerende. Jeg legger ut litt forsjellig fra bloggen hennes som har inspirert meg. Det er både av hennes egne og andre sine kreasjoner som hun har lagt ut nettopp for å inspirere.  Bloggen hennes finner du HER.

Enjoy!
diggbart<3
Steampunk inspirasjon

Steampunk klesstilen er jo helt fantastisk! Her er noen klesplagg jeg har lyst på fra www.steampunkcouture.com!
Alt er designa og laga av Kato og jeg anbefaler alle å sjekke ut sia! veldig mye inspirasjon å finne!jeg elsker lag på lag med strømper.Mer steampunk design:
Jeg er forøvrig ekstremt glad i tastaturet mitt, det funker som  hest å kjerre (med et klistremerke av pikachu som sitter å stirrer på meg og ikke helt vil klistre seg lenger :( ) ! 
Men se hva jeg fant! Det er vanlige tastaturer folk har mekka om og designa i ekte steampunk stil. FAEN så kule disse er. DET er stiil med stor æ! Mulig de er litt slitsomme å spille med da. Det går jo litt hardt for seg noen ganger og da ville man være i fare for å ødelegge det :O. 
Men en ting skal være sikkert! De er tusen ganger finere enn fancypansy Mac! 


Er de ikke tøffe?

Også fant jeg en laptop! Det ser kanskje ut som en viktoriansk platespiller, 
men inni er det en helt funksjonabel laptop som kjører windows XP.
Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits