kunst

Et lite dikt om menneskene jeg omgås med daglig; totens inbyggere

Mine venner vet det ikke gjelder dem.

Et hat for verden er et hat som slår meg. Det er mitt hat og din svakhet som knekker luften. aldrig har en som du villet se verden, og aldri vil verden komme til å se en som deg. Om du åpner ditt øye, så for å åpne det andre vil du ikke se lengre enn en kroket nese, en rød og kald nese som kun kjenner lukten av redsel og fordommer. Aldri vil du oppleve det ville, vakre og fjerne. Aldri vil du møte mennesker med erfaring, hilse pent og høre om dems ville historier om en verden så langt fra din fantasi. Ditt territorium har jeg tråkket på lenge nå, lenge nok til at du burde blitt vandt. Men aldri kommer det en dag hvor du slipper tøylene, som du og dine venner har knotet til i et endeløst hat for det ukjente.

Søndagshygge

Dagens kreative utfall


28.okt.2010

 

Ny dag, nye muligheter. Nytt utstyr, nye klær. Ny kaffe, ny sprit. Jess det oppsumerer min første dag i langhelga. Endelig har jeg nytt materiale til maling og tegning i hus! det føles godt, og gir motivasjon. sprit og kaffe er ikke så gæli motivatorer heller. Følte for å prøve noe nytt på kaffefronten når jeg satt med morrakaffen, men når øyeblikket kom og jeg sto og glodde på kaffehylla, falt valget enda en gang på gode gamle Nescafè. Det samme er det med snus, er det utsolgt for Skruf original portion drar man til neste butikk. Smaken av skruf og Nescafè kan bare ikke erstattes. 

Kaffe, sprit og blekk

Satt egentlig her å ventet på at en ganske så jævlig dag skulle ende, men så snudde den på hodet når jeg fant ut at vi har langhelg, jeg fikk tid lit å tegne, sove middagslur (minus middag) og fant fram spritflaska. så nå er det kosekveld på gang.   Er litt imponert over hvor mye jeg har fått proppet i kroppen de siste timene, det dreier seg om sprit, vann, brus, øl, kaffe, toast, c-vitamin tabletter, andre medisiner, tran, litt blekk, potetgull og snus. Tenker å få lagt inn endel av bildene mine på data'n for å få spart dem litt bedre, men da gjelder det å finne en bra scanner. Foreløpig er de bare tatt bilde av, og da sier det seg selv at man ikke blir like fornøyd. Malerier er jo en helt annen sak, de må ofte sees som originaler. Men her er uansett noen skisser jeg har kost meg med i dag.


Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits