april 2010

I reject your reality, and substitute my own.

Er fullstendig tilltaksløs i kveld, vil bare gjemme meg under dyna med sauuen. Vi kan gjemme oss fra den trangsynte, idiotiske og egoistiske verden sammen. Sauuen klager aldri, er aldri respektløs eller imbesill.  
Foto: ingeborg

Oh yeah

Kadaver

Et lite dikt=)

Trollhammeren sveiper igjen
Tar med ditt blod på ferden 
Ligg der du og nyt stille vann
ikke tillat savn
du er fri

Skyggene kommer
men frykt ei
din framtid som kadaver er usynlig 
og hvis du er ekstra snill
vil skyggene tusle sin vei en siste gang
og frykten bli til støv rundt deg

Skogens lyder vil bli til silkemyke ord
mens du ligger der lamma
og ikke helt forblir det du var

Du tenker søte tanker 
du vil reise deg og danse i paradis 
men dine bein er krypdyr
som smiler villt
og dine hender danser av smerte

Kadaver skulle du bli og er blitt

Ta et øyeblikk
Legg fortia bak deg og hvil
For et nytt liv venter

Det hjalp ikke å være gal
Du er her den dag i dag

Bloggoblag og anna kos

Nå har jeg endra designet på bloggen i hytt å pine, men nå tror jeg at jeg er sånn ca fornøyd. For en stund væffal xD. Jeg er jo noob på html så det blir lett krøll i kodene mens man driver å prøver seg ut. Jeg får vel holde meg til bildene, som er litt mer min gren. Hva synes dere a? til noob å være.tihi=) 

I går blei det endelig tid til å farge håret kullsvart igjen! Utvaska hårfarge er bare ekkelt :(  Men denne gangen kjøpte jeg den aller sterkeste og svarteste in town, så nå håper jeg det holder seg litt. Føles som en del av meg har vært lost :P alle sier det var svart før og men det er nok bare for å please meg, hihi. I morra er det 70-talls tema på skolen så jeg tenkte å være hippie. huff. Det blir ihvertfall litt morsommere å ha framføring da XD. Men nå skal jeg bare kose meg på sofaen med brus, snus og pus. Ahhh..

Jeg så igjennom alle de millionene(?) av bildene jeg har på data'n her som jeg har tatt og tenkte jeg skulle dele noen gamle favoritter=)Nemi

Dette er etter min mening Lise Myhre's beste stripe =D En jævlig god skildring av den norske vinter'n!  haha. Det er ubeskrivelig deilig at det er nesten ett år til neste gang!

Verdens beste gryterett!

I dag har jeg vært flink å laget favoritt-retten våres til middag! "Gorraasa Be Dama" namnam. Det er en gryterett fra Sudan som gir en smakseksplosjon i hver eneste bit du tar. Kanelen, kardemommen og tomatpurèen gir den en smak som er helt anderledes enn vi normenn er vandt til. Kanel er faktisk ikke bare til graut!  Pus spiste så mye at han nesten dauua. det er en farlig rett, så jeg må passe på å lage akkurat passe porsjon, for vi spiser opp alt uansett. For de som vil ha oppskrift er den Her.
Definisjonen av helvete

Den satanistiske bibel

Veldig mange tenker på djevel-dyrkelse, blodige ofringer, kirkebranner osv. når de hører satanisme. men dette er ikke nødvendigvis fakta lenger. Selvfølgelig finnes det alltid ekstremister i alle religioner, store grupper, land, folkeslag osv. men satanismen i vår tid er blitt noe helt annet. Anton szandor Lavey skrev boka "Den satanistiske Bibel" i 1969, og endret manges' syn på denne forhatte religionen. Lavey's satanisme er mer en filosofi (eller rettningslinjer) enn en religion. De tror ikke på noe gudommelig, satan som person (eller gud) finnes ikke, det er "jeg'et" som står i sentrum. 

Quote fra Wiki:
"Filosofisk satanisme er i stor grad en egoistisk livsstil. Filosofiske satanister ser på en selv som det subjektive senter i universet, og de høyest strebende og ærbare er de som søker opphøyelse og forberedelse på den individuelle satanist framfor andre. Istedet for kirkelige lover, naturlige grunnregler, underkastelse for en guddom eller en samling av moralske lover, fokuserer satanismen generelt på jeg-ets åndelige fremgang uten å trenge veiledning fra ytre og høyere grunnregler. Av denne grunnen unngår mange satanister i samtiden tradisjonelle religiøse overbevisninger, holdninger og tilbedelse, til fordel for mere egoistiske, selvsentrerte verdenssyn, naturlige lover, den sterkestes rett og skikker som materialisme, individualisme og «magi». Uansett velger noen satanister frivillig moralske lover, for eksempel De ni sataniske erklæringer eller LaVeyan-satanistens 11 lover. Det finnes likevel visse leveregler for satanister. Noen av syndene innen satanismen er dumhet, å uprovosert gå til angrep på noen og å ta noe som ikke er ditt. Mange av normene er like de ti bud, men uten innblanding av noen gud. Man skal ta ansvar for egne handlinger, ikke skylde på en gud eller en tro. Satanismen aksepterer alle former for seksuelle legninger, hvor alle parter er med på det. Voldtekt er noe satanismen tar stor avstand fra. Man skal vise kjærlighet for sine kjære og respektere de som fortjener respekt. Men hvis noen gjør deg eller noen av dine noe vondt skal man straffe dem. Et kjent sitat fra den Sataniske Bibelen er «Hate your enemies with your whole heart, and if a man smite you on one cheek, SMASH him on the other!; Smite him hip and thigh, for self-preservation is the highest law!». Man skal ikke akseptere at noen behandler deg uverdig og dette skal man gi klart signal for, i den formen man selv føler er riktig. Man skal være stolt og direkte, stå for det man sier og mener, og være oppriktig. Satanismen oppfordrer også til å følge sine lyster, uten å føle noen skyld for det. De syv dødssyndene er eksempler på hva satanismen mener man skal gjøre, mens den katolske kirke mener dette er synder. Man skal ikke føle skyld om man spiser mer enn nødvendig, er lat, er sint eller misunnelig. Man må gi utslipp for sine lyster, følelser og fristelser."
Det er mye bra og kult i den LaVeyenske satanisme, og spesiellt at det er en dødssynd å være dum. I love it! 
En litt skummel, men spennende mann!
Jeg er også skummel, såh!! rawrr!   *knise*


Åh som jeg har savnet snøstormen

Takk for en fin sommer folkens! en kort men koslig en. den varte jo nesten like lenge som i fjor, så skal ikke klage.  En grilling har vi rukket å. fantastisk! Var ikke helt klar for snø så tidlig på høsten men vi som bor i et slikt rikt og fint land fortjener vel ikke bedre. Nå skal jeg lage suppe å kaffe, og pakke meg inn i teppet mitt og lese en god bok. Eller kanskje legge ut alt jeg eier til salg og flytte til et varmere strøk og aldri se tilbake.  god jul ass!

Gårsdagens kreative innfall

Jeg lette litt i klesskapet mitt i går og fant en gammel kul skinnjakke som ikke har blitt brukt på flere år! ettersom jeg har to andre skinnjakker jeg bruker mye, fant jeg ut at det var greit modifisere denne:D armene sydde jeg om til "skinn leggings" og resten skal bli en skinnvest! 

Synes nå de blei ganske kule sammen med de awesome skoa mine:DKaffe-abstinenser

Sitter på skolen og prøver å skrive om møbler, men er fullstendig blakk og avhengig av kaffe annenhver time på skola. Det koster forøvrig hele 8kr for en liten halvsur utvanna kaffe. Det er kanskje derfor jeg må ha 3 ganger så mye kaffe på skolen enn hjemme, for der har vi kaffe med litt vann, ikke vann med litt kaffe! Eller "asfaltlim" som stefaren min kaller det xD. han er forøvrig en te-drikker, eew. Glemte jo seff også både snus og røyk idag, og trodde jeg sku få hjerteinfarkt, men så kom Jæger! hun hadde både røyk og litt kaffe til meg:D min reddende engel! I morgen er det utplassering og der er kaffen gratis og STERK! da skal jeg drikke til jeg spyr:D  And now for something completely different...  Bibendum er et morro-ord, wænkenstrudel er mitt ord!

sol og lek

Igår kom sola til gjøvik, og jeg og Jæger tilbragte vel egentlig mer tid ute enn i timen:P I første time fikk vi en bitteliten venn som het slinky. han hadde tigerstriper og pigger XD
han var for liten til å ta ordentlig bilde av xD

Etter vi hadde sluppet han ut kjøpte vi kaffe og namnam og satt oss ut vi å. 

Så bestemte vi oss for å få med oss litt av timen. Der satt det rastløse mennesker som prøvde å konsentrere seg, det prøvde vi oss på også, men vi har veldig liten klasse så det blir ofte mest prating og leking. at det er fredag og første soldagen hjelper ikke så mye heller. men vi var flinke en stund, helt til lærern bestemte seg for å stikke på bilioteket...

Leke sa du?


"Jaa". Mia ble ivrig!


Mari blei også med!

Og der forsvant all konsentrasjon..:D

Vi lekte pokemon med prinsesse-pokeballen vi har laga xD som egentlig er gresskarvogna til askepott. De andre laget den nesten ferdig en dag jeg var borte, og måtte forklare dem at dette her er ingen gresskarvogn, det er en pokeball! 


Mia blei pakka inn.


Jeg stappa dem inn i en utstillingsboks.


dette er nesten hele klassa vår xD 

Plutselig kom lærern tilbake og ba oss rydde opp... En liten hilsen

Jeg har to søtinger her som blei litt sure for at de ikke fikk være med å blogge. Så jeg tenkte jeg skulle være litt grei og la dere hilse på dem :D

Her er min gode venn Gizmo. Han er en liten rampegutt som liker å slave forran tv'en og data-skjermen min. og det er som regel han som bestemmer hva vi skal se på. Favoritten hans akkurat nå er Top Gear, så han har begynt å mase om å få sin egen bil, og den skal gå KJEMPEFORT!! Han liker også skumle filmer, og skryte av at han aldri blir redd. For alle veit jo hvor skumle mogwai's kan være! :O. Og dette er sauuen min! Han er litt mer kosete enn Gizmo. Han sover som regel hele dagen, inni klær, tepper eller hva enn han måtte finne, så jeg veit alltid hvor jeg skal lete! Han har en skade i nakken som gjør at han er litt skakk, men det liker han ikke at vi prater om, Gizmo har visst mobbet han litt stakar. Men etter en alvorsprat med begge to blei vi enige om at det ikke var noe å være flau over^^. Sauuen har ikke noe navn ennå, jeg finner liksom aldri noe som passer helt, kanskje dere har noen forslag? :D 
  
Se så søte XD

Steampunk inspirasjon

Steampunk klesstilen er jo helt fantastisk! Her er noen klesplagg jeg har lyst på fra www.steampunkcouture.com!
Alt er designa og laga av Kato og jeg anbefaler alle å sjekke ut sia! veldig mye inspirasjon å finne!jeg elsker lag på lag med strømper.Mer steampunk design:
Jeg er forøvrig ekstremt glad i tastaturet mitt, det funker som  hest å kjerre (med et klistremerke av pikachu som sitter å stirrer på meg og ikke helt vil klistre seg lenger :( ) ! 
Men se hva jeg fant! Det er vanlige tastaturer folk har mekka om og designa i ekte steampunk stil. FAEN så kule disse er. DET er stiil med stor æ! Mulig de er litt slitsomme å spille med da. Det går jo litt hardt for seg noen ganger og da ville man være i fare for å ødelegge det :O. 
Men en ting skal være sikkert! De er tusen ganger finere enn fancypansy Mac! 


Er de ikke tøffe?

Også fant jeg en laptop! Det ser kanskje ut som en viktoriansk platespiller, 
men inni er det en helt funksjonabel laptop som kjører windows XP.
hva er dette blendende lyset ute?

Jeg veit fortsatt ikke hvordan blogg dette blir, regner med at det blir endel fotoblogging og prosjekter jeg driver med^^. Det er en fin måte å tvinge seg selv til å være mer kreativ på, forhåpentlighvis! Blir veldig inspirert av andre som skriver om å legger ut bilder av kunstnere, musikk ol. så kanskje jeg kan inspirere litt jeg å. Men kan vel ikke vite hva slags blogger jeg er før jeg har prøvd, så vi får vente å se! 


 Vi har akkurat ute med minibilen vår og det var sol! for første gang i påska faktisk. og masse sånne varmegrade-greier som de gravide blonde damene prater om på tven.  På tide med ordentlig ute-pilsing snart, for årets første er allerede tatt, med varmedress på:P

04.apr.2010

Putter opp bloglovin' så er det gjort. Om jeg bestemmer meg for å begynne med dette skitet X)
Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits