april 2011

Ny blogg oppe

Den planlagte nye bloggen min er klar for bruk  :D Den trenger jo selvfølgelig litt jobb, som header, navn o.l, men det skal jeg prøve og få gjort veldig snart.  Jeg er allerede godt igang med innlegg, og jeg vil være mye mer aktiv der enn jeg har vært på denne bloggen, siden spill er noe jeg er mye mer interessert i å skrive om.

Så om du vil sjekke den ut er adressa http://ingabi.blogspot.com/ 

Håper på å se dere der ;)

Bloggnavn ideer anyone?

Ok, en ny blogg-opprettelse er igang, og den trenger jo selvfølgelig et navn, både til URL'en og Overskriften. Dere er kreative det VET jeg at dere er, og jeg trenger litt hjelp. Så kom med forslag, jo flere jo bedre, og om jeg velger din skal jeg linke til bloggen din og gi creds i et helt eget innlegg, både når jeg har valgt og litt senere når jeg har kommet ordentlig igang og fått flere lesere. 

Det må være på engelsk og ha noe med gaming og gjøre.  

Spillblogg?

Av en merkelig grunn kom jeg til å tenke på blogging igjen etter en lang pause. Det har skjedd mye i det siste, og har bare glemt blogging helt. Men det har ført til mer spilltid! 

Nye spill har entret heimen og gamle har blitt dratt opp av støvet. Av den grunn at sistnevnte ikke koster penger blir mesteparten av tiden brukt på de, som jo er ålreit med tanke på at det skal mye til for at noe nytt klarer å komme seg inn i varmen med de gode gamle. Men jeg merker at det kribler mer og mer etter nye spill.

En ting jeg vurderer er å starte en engelsk spillblogg på blogspot, med litt annmeldelser, nyheter, tips osv. Regner med at det er et fåtall av dere som vil være interessert i å lese den, men selv er jeg interessert i å lage den.

kommenter gjerne. Jeg vil høre hva dere synes!

 

 

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits