mai 2010

I'm back, i sommermodus

Hei og hå nå er det lenge sia jeg har hatt tid til blogging gitt, og hatt lyst  frankly. I disse eksamens-tider går det fort litt i hytt å pine, men nå er det snart over og ferien er bare 3 uker unna :D hurra! Jeg kan føle blogge-sperren løfte seg og sinnet mitt går sakte men sikkert mot en "dont worry, be happy" mentalitet igjen. Så jeg håper ikke mine blogg venner har glemt meg og at jeg fortsatt er velkommen i varmen ^^. Jeg føler også at jeg begynner å nerme meg et valg på utdanningsfronten, og det er deilig! så om alt går etter planen studerer jeg spillprogrammering på HIG om litt over ett år:D Skolen er ca naboen min, som blir en stoor forskjell fra den ca en-time lange veien jeg har nå (og til neste år though, blææh). 

Så jeg ser for meg mye blogging, øl, sol, grilling, gaming og kanskje etpar turer til oslo\bærum (<3) frammover!

Cheers!


Tekstilmaling wee!

Jeg kjøpte meg en liten søt krukke med tekstilmaling her om dagen, jeg finner jo aldri kule gensere, t-skjorter osv. utenom helt svarte:P. Så hvorfor ikke lage selv?! har foreløpig bare hvit maling, siden 98% av klæra mine er svarte tenkte jeg det var fint starte med hvit. Det er ganske uvandt og vanskelig å tegne på stoff ennå, men øvelse gjør mester^^ Her er ihvertfall første utprøving. Det er egentlig helt svart-hvitt, selvom det ser brunt ut. blæh
Første T-skjorta
Og to patcher jeg skal klippe og sy kantene på etterhvert.


Nepenthe

Sheila Smith er en ung kunstner jeg kom over på Deviantart. Jeg blei så inspirert at jeg følte jeg måtte dele hennes kunst med dere! Fler av bildene hennes kan oppsøkes HER.


Mens du venter...

Jeg kjenner meg så hardt igjen!

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits