juni 2010

FilM: The Losers

Regissør: Sylvian White
Sjanger: Action, adventure, crime, mystery, thriller

Manuset er løst basert på den første historien av "the losers" fra DC vertigo tegneseriebladet. Der historien er kalt "ante up". Filmen startet bra, jeg ble revet med og fikk høye forventninger ganske fort. Den handler om en gjeng soldater som blir "left for dead" i Bolivia under et oppdrag som ikke var helt som de hadde blitt fortalt, da tenner de alle plugger og drar ut for å ta hevn på armyen...trodde jeg. 

Det er en relativt underholdende film med mye action og litt tegneserie elementer.  men synes den mista litt trøkk på slutten. Jeg er klar over at jeg hadde litt for høye forventninger grunnet at det er fra DC comics.

5/10

Piercinger :D

Fineste piercingene evah:D

:D

Filmofil: Sci-Fi

Med tanke på at jeg er en stor film og seriefreak har det blitt altfor lite av det her på bloggen og det må det gjøres noe med!  Det er rett og slett *facepalm*. Noe av det jeg tenker jeg skal skrive om er "anmeldelser" av filmer jeg ser, filmer å glede seg til, filmer som absolutt er verdt å se, sjangre, skuespillere, regissører osv. Så jeg håper mange av dere er gla i horror, thriller, sci-fi, adventure, animasjon og fantasy. Eller bare syke filmer! Når det gjelder humor er jeg jævlig kresen og prøver å holde meg langt unna typiske hollywood komedier som alle har samme oppskrift .*eww*.

Jeg tenkte å begynne med litt sci-fi ettersom 2010 ser relativt lovende ut for denne fantastiske sjangeren! Gleder meg som en unge til å se alle sammen!


The Crazies 
Februar 2010
Mystery, sci-fi, Thriller. 
Dette er en remake av en film med samme navn fra 1973.
Splice 
Juni 2010
Horror, sci-fi, thriller.
Inception 
Juli 2010
Drama, mystery, sci-fi, thriller. Og så må jeg selvfølgelig ha med de to som alle sci-fi nerder gleder seg til:

Predators
August 2010
Action, adventure, sci-fi, thriller.


Resident evil: Afterlife, 3D
September 2010
Action, horror, sci-fi, thriller.

Alice is back ffs! :DEn annen sci-fi film som også er verdt å se er "The fourth kind", som jeg så etter at Mia skrev om den på bloggen sin.  Men hvis du helt seriøst tror på aliens, anbefaler jeg deg å ikke se den:P.

Cheers!

Fremmedlegemer i trynet

Jeg har pierca meg! endelig:D Vi dro på tur til Hamar i går med noen venner, for at jeg skulle pierce meg, men det utvikla seg ganske fort til 4 piercinger, to nye spiraler og en tattoo-time.  Det har seg slik at jeg å min kjære ikke klarer å lavære å ta noe når vi er med den andre:P samma om det gjelder tattovering eller piercing...så jeg tok medusa og tilsvarende i underleppa (midten av leppa), tim tok snakebite, jeg fikk også spiraler i bursdagsgave <3 og Monica bestemte så at vi skal tilbake neste uke å tattovere henne. Så det ble en meget koslig tur, selvom mesteparten gikk ut på å gå seg vill i byen.
Bilder kommer når leppene våres ikke er deformerte lenger x). 

Ellers har jeg det veldig bra om dagen, selvom det er litt lite som skjer, og jeg håper på oslotur veldig snart! da hadde det vært koselig å samla litt bloggvenner og tatt en kveld med grill og øl å bli litt bedre kjent! 

Men nå skal jeg lage meg en svart sterk sånn her, drikke den med sugerør og sette på litt god gammal Dimmu!


 Cheers!

zofies verden

XD

Nå stikker eg av på ditt skift, herr Direktør


Lekt litt med ny sminke...hva synes dere om ny look?  hah:P
Cheers!

He du lyst til å ta en skål så sett'kkje eg meg i mot

Jeg har vært på låvefestival utti skauen =D og selvom været ikke har oppført seg som det kunne har det vært helt fantastisk! Fredag kveld var det konsert på låven med Hr. Smiths venner, som spiller jokke låter, og det faller alltid i smak!  den kvelden gadd ikke Jeg og pus å legge oss å pressa oss ut av vårt lille 2-manns telt og vekka sidemann som bodde aleine i et telt med to soverom å gang:P der kosa vi oss helt til det var morran og tid for invadering av telt  med vannpistoler. Det var ikke pop.  men etterhvert  strømma det fler og fler slitne og groggy folk ut av teltene sine, og vi nøt den lille sola vi fikk. Senere den kvelden måtte jeg sove litt, og når klokka slo tolv på natta hørte jeg plutselig masse skritt og hvisking utenfor teltet mitt. Først blei jeg litt skeptisk men så skjønte jeg hva det var. Nesten alle folka på festivalen hadde omringa meg for å synge bursdagssang! Det var superkoselig og jeg blei litt rørt =D En fantastisk start på bursdagen!

<3
I dag har jeg og pus vært sammen og bodd sammen i 3 1/2 år!  Vi har fortsatt et episk bra forhold, og jeg har fortsatt verdens beste kjæreste!! Dirigenten drikke vin som om det sko ha vært bensin..

Nå har jeg og Jæger vært på "bursdags-shopping"..heh. Når man bare har ønsket seg penger til bursdagen sin så må da det være lov? tihi. Det er en mye bedre plan enn å få ting av folk, da får man jo faktisk noe man ønsker seg!
Så da blei det litt mer billig-klær, hårfarge(yay) og eyeliner. I dag blir det innkjøp til låvefestivalen til helga! Myggspray, bademadrass til å sove på, grillmat, øl, og røyk er værtfall helt HELT nødvendig. Senere blir det utviding og flere hull i ørene, og muligens piercinger i kinna? Hva synes dere om det? =D

Jeg fant så fine t-skjorter at de må deles! Og slenger i Kaizers' kanskje beste sang? Eller hva?

Kaizers Orchestra - Djevelens orkester


Måtte ha den i både svart å hvit:P

O'rly?

Deilig laang strikkegenser^^
Gjensyn med Kaizers

Kaizers Ochestra jobber for tiden med en trilogi(!!), og det er jo selvfølgelig helt fantastisk, for det betyr at det kommer et nytt album i året, i tre år frammover! Første smakebit kommer i august i år og jeg gleder meg som en unge! Så hold ørene oppe for "Violeta, violeta volume 1".

Kaizers Orchestra - Medisin & Psykiatri
Litt treig start på sangen, men ellers er den awesome!

Elskverdige nerder og budsjettshopping!

Gårsdagen var helt fantastisk! Vi ble vekka av noen venner som sto å banka på soveromsdøra og ville ha oss med på stranda for å spille volleyball(?) haha. vi fant ut at det var ca en som ville spille og resten skulle være med for å se på, eller late seg i sola:P. Det blei til at vi spillte ca en game hver og fortet oss hjem for å belønne oss selv med øl! Plutselig kom det mer besøk og kvelden ble meget koselig og lang :) 

Dataen min derimot er ikke like sammarbeidsvillig for tia! På skolen forrige dagen røyk sekken min og smalt i bakken, oppi den hadde jeg seff laptop som ikke har fungerende nettverkskort lenger! FFUUUUUU!!! Har lyst til å saksøke de som laget sekken, så de kan betale nytt! Er fortsatt like gla i min kjære laptop og lar sekken få deng istedet.

Jeg og Monica har også vært en tur på CC og funnet litt superbillige saker. Det har vi blitt flinke til ettersom vi er møkk-blakke ca hele tia, og det er alltid like koselig å gjøre "jenteting" med Mokonoko:P  Jeg fant noen tightser på bikbok som plutselig var blitt VELDIG billige! og litt stæsj fra kappahl til 10kr per, men ettersom jeg har halv pris på rød pris der ble det 5kr per ting:P. Det liker vi! (litt brun-røde farger på noen av bildene, klæra er egentlig helt svarte alle sammen).
 

Cuute! og fine sauue tættisen min^^
Lagde choker av et "dobbelt" armbånd.
plastskalle fra lekebutikken :D Og en snus på veggen XD
Drikkepause

I dag (og så mange dager jeg har råd til det) har jeg offisiellt pause fra livet, en LENGE etterlengtet en!  De siste ukene har nervene bare blitt værre for hver dag som går, til jeg tilslutt har blitt syk pga det=/. Så nå melder jeg meg ut og tenker å drikke, spille og kose meg så mye at nervene ikke har mulighet til å overleve lenger! 

Cheers!

Exactly! :P


Inneklemt sol

Idag har jeg bare kosa meg, først dro jeg med Monica i solarium. Vi pleier å klemme oss inn i en solseng for å spare litt penger og fordi det er morro xD. Neste gang skal jeg ha med øl med miniparasoll! Jeg ønsker tvertimot å bli brun ( ikke at det er mulig uansett :P) men solarium er deilig og morro med venner å øl! Billig sydenreise rett og slett...
Høhø

Resten av dagen har gått med på å spille mini ninjas. ganske entertaining spill med fantastiske omgivelser!
Kjempe kos trailer HER.


Lost in videogames

Det er en litt vemodig sak som jeg føler jeg må skrive om, og det er Lost. Som fler av dere sikkert har fått med dere så sluttet lost for noen uker siden, og som trofast titter og hardbarka fan føler et lite savn inni meg. Hver uke denne sesongen har jeg vært nesten skjelven av spenning, drømt om og mistet litt nattesøvn over dette fantastiske fenomenet :P Men slutten var heldighvis fantastisk og ga 50% av fansen en ordentlig avskjed. De resterende 50% (ca?) var visst skuffet over å ikke få alle svarene, noe jeg ikke skjønner, for da ville det ikke vært lost lenger. Jeg synes vertfall de gav oss FOR mye svar og at magien var på nippet til å svinne litt hen. 
Og for alle dere som hoppet av tidlig og synes hele serien er dårlig på grunn av en litt kjedelig sesong, vel, kondolerer dere vet ikke hva dere går glipp av! 


Over på noe annet elskverdig, nå som vi endelig får litt fri fra det helvettes skole-maset har jeg tatt meg tid til å laste ned masse nye spill. Og selvom hele wow gjengen(ca) og endel fler har begynt å spille warhammer online, og det jo hadde vært fun, så er jeg ikke sikker på om jeg har tid eller lyst til å starte på et nytt  mmo. Det er jo begrenset med ferie man har , og evig med spill å prøve ut! 
Først på spill lista nå ligger;

Prince of persia x2,
Mini ninjas, 
Resident evil 5, 
Left 4 dead 2, 
Mirrors edge, 
resten av asassins creed+ 2'ern
og kanskje warhammer.

Med alt det fine været så blir man vel nødt til å være litt aktiv og sosial også, hvis man skal være optimistisk. Vi husker vel alle den fine 2 uker's lange sommern vi fikk i fjor xD. 

Innekos i sommersola

Ahh enda en overstått fyllehelg! Det har gått i ett sia eksamen var slutt på fredag( ikke at eksamen var så chill though)  og jeg har kosa meg masse med sprit, øl, gode venner, litt oppkast, gøggete tastatur og noen bukser på ville veier:P Synd vi er for late til å ta bilder!  Leiligheta er overraskende ryddig etter fest her i går/natt, det ble mer kosing og prating enn hujing og heiing, som jo er niss! Jeg synes jo at feiring av overstått skoleår og eksamener er viktig, og selvom det er litt skole igjen så vil jeg si det er ferie nuh! awesome! Og det betyr masse tid til spilling igjen, og venner og øl ofc. Jeg kan kjenne bade-trangen snike seg på med godværet, for det er vel aldri for tidlig å bade i norge, vannet blir jo aldri varmt uansett.

cheers!

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits