juli 2010

Design: ferdig!

Da er jeg ganske ferdig med menyene og alle linkene skal funke! dere får gi beskjed hvis jeg har glemt noen. Det kommer mer etterhvert pluss en morsom liten ting:D  Little big planet kom akkurat i posten så nå venter sackboy på meg :D

Hva synes dere om menyene/designet?Design #2

Jeg fant plutselig en løsning på meny-problemet mitt, og det vil sansynligvis ta noen dager før det er helt ferdig xD Tror det skal bli awesome! Det blir også en drittkul(!) ny addition som jeg ikke vil røpe ennå xP

Design

Ålreit. idag har jeg lekt litt med design, og mekka menyer som straks skal være helt ferdige :D.  Vil gjerne vite hva dere synes og om dere har ideer som kan gjøre det finere, for jeg er ikke sikker på om jeg er fornøyd ennå. Også er det noen som vet hvordan man lager flere linjer med menyer under hverandre? Det var originalt det jeg ønsket å ha! Det er DISSE kodene jeg har brukt.  (jeg leser normalt ikke bloggen hennes:P lol)

Serie: Persons Unknown

Jeg har sett noen episoder av denne serien nå og er supergira, for dette er det mest lovende jeg har sett siden Dexter! Det handler om en gjeng fremmede som er fanget i en "spøkelsesby", og måten de har utført denne ideen på er fantastisk. Jeg vil ikke spoile noe som helst i håp om at noen av dere skal få en like bra opplevelse som meg. 

Serien er så mye bedre enn det traileren indikerer!

Goblin starting area

Dette er start sonen til Goblins og den er som ingen start sone du noen gang har sett! Så mye tøffe detaljer, småspill, mount(!) og kule quests! jeg tror det blir første gangen det blir gøy å være lowlevel, og de kan være så stygge de bare vil for Goblins er tøffest xDSjekk mounten man får leke med og de awesome veiene :D


Venter på godsaker i posten :D

ENDELIG...Little big planet er snart mitt! Har hatt en stor trang til å spille det siden første gang jeg så trailer, men ettersom PS3 koster fukkings nesten 3k og spillet ikke kom ut til noen annen konsoll måtte jeg bare glemme det og move on. Men nå har det kommet til PSP(!!) og skal visst være overraskende bra :D.Bestillte også en (kanskje litt for stor) veske-ting som har plass til psp'en, masse spill, lader, minnekort osv. men jeg tror det er nødvendig for jeg ødelegger og roter alt bort hvis jeg ikke får holdt ordentlig orden på sånne ting! Håper at nå som det kommer en oppfølger til little big planet at det også kommer til psp!Den er ikke så nydelig, men det driter jeg i. Den har plass til alt som trengs!Har også tenkt på å lage en egen blogg til spill-relaterte saker, siden det virker som det er veldig delt på hvem som elsker og hater å lese om spill. Hva synes dere? ville dere helst hatt det delt opp? Mitt liv som spilloman

I mange år nå har jeg vært en mmo-bitch, og jeg kan med hånda på hjertet si at det har vært som en medisin mot min mentale lidelse. Mange spill har kommet og gått, men mmo's har alltid bestått (lol). Så kom det en tid i vinter hvor jeg begynte å bli litt lei. Siden da har jeg lett og lett, testa massevis av spill, men ingenting kunne måle seg. Jeg har nesten følt det som om jeg har mista en liten del av meg selv. Helt til de siste ukene hvor lysten har begynt å snike seg på igjen og jeg føler meg litt stødigere og friskere enn på lenge! Jeg har vært så dum, jeg vet jo at ingenting kan erstatte en favoritt! Jeg vet også at dette vil høres rart ut for mange, men noen vil også skjønne det veldig godt :D 

Mmo's jeg foreløpig er veldig gla i. Synd man ikke har råd til å spille alle på en gang.

Spillet man aldri blir kvitt :D


Og min trofaste favoritt warlock :D

Søteste Maple!


Det vakreste av dem alle!
Og det nyeste i samlinga som jeg foreløpig liker veldig godt ^^ 
(Det må jo sies at de ikke var så heldige med navnet xD)


Hadde jeg kunnet vært hu her ville jeg nok også spilt Age of Conan :D
Jeg har lyst å prøve det mer uansett men det vil koste meg!

Ny sveis

Ønderkøtt

Da har jeg bestemt meg for å klippe undercut igjen. I det siste er det fler og fler som har skaffet seg det, noe jeg aldri trodde kom til å bli "populært". Det er ganske rart men også litt kult. Grunnen til at jeg har venta med å ta det er fordi musefletter er min signatur og jeg er ikke villig til å klippe meg så jeg ikke kan ha musefletter lenger. og at jeg ikke ville "herme". Men så prøvde jeg ut å musefletter fungerer helt fint, bedre enn fint faktisk, det blir bare mer kinky:D og jeg har jo hatt mange forskjellige former av undercut før, både bak, forran, på sidene, osv. Og det var lenge før det var kult og lenge før noen andre jeg visste om hadde det. Så nå er det ikke noe som kan stoppe meg lenger :D  Dette er første gangen jeg har hatt langt vanlig hår, og det er bare ikke meg. 

We need to raise the dead


Følte for å utforske nye deler av photoshop i dag.
Jeg liker skumle bilder. tihi
Hva synes dere?

Miss Sciuto

Eneste grunnen til at jeg begynte å se på NCIS!
The fundamental alienation

Jeg har aldri brydd meg om mote, hva som er inn, matching å skit og møkk:P Har aldri skjønt hva folk har prata om når de sier at  "jeg finner ikke noe som matcher ammagawd" osv..   Men man kan jo ikke ignorere det som skjer nå om dagen, som bare baller seg på. Alt som en gang var outsiderne sitt, som man blei mobba og dengt for å gå med har nå blitt mote, og "trendy" (blargh for et ekkelt ord).  Ja jeg veit man blir inspirert av hverandre å sånt, men nagler, lakk, skinnjakker, hullete klær, dødningshoder og tilogmed sidecuts er "mote"!?! sossejenter med nagler å lakkbukse? gøøh herpederp..

Jeg har alltid blitt mobbet av folk som dere og nå er jeg plutselig trendsetter:P  HAH!  Don't get me wrong, jeg liker å bli mobba, jeg tar det som et komplement og en bekreftelse på at jeg er bedre enn dere!  

Jeg vil også sende en stor takk til en gjeng idioter på min forrige skole for at de gjorde året litt mindre kjedelig! x)(bilde fra: husker ikke)

Inspirasjon: Silent Doe

Her om dagen fant jeg min nye favorittblogg! En utrolig inspirerende dame som er klesdesigner, kunstner og modell. Både det hun lager og det hun skriver om er utrolig inspirerende. Jeg legger ut litt forsjellig fra bloggen hennes som har inspirert meg. Det er både av hennes egne og andre sine kreasjoner som hun har lagt ut nettopp for å inspirere.  Bloggen hennes finner du HER.

Enjoy!
diggbart<3
Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits