august 2010

En ny start

Noen av dere husker kanskje hvor HELVETTES mye jeg grua meg til å begynne på skole. Og grunnen til det var at jeg skulle gå påbygg på Raufoss, norges dårligste vgs (som den er kåret). Men nå har jeg endelig fått kvitta meg med dette helvettes monsteret og skal fortsette på min gamle skole. Da blir det interiør hele uka :D Tegning har en merkelig medisinsk effekt på meg, og det er akkurat det jeg trenger nå! For jeg har bestemt meg for å bli frisk, ordentlig frisk og bli ferdig med dette helvette de kaller videregående. Så nå gleder jeg meg til å begynne på ordentlig i morra, med tegning, koslige lærere, søte medelever fra ifjor og noen nye, billig kantine og masse masse kaffe :D  ekstra pluss i boka for at vinmonopolet er nabo til skolen xD

Så da feirer man med ei flaske sprit og hårfarging! 


Smakebiter

Som alle vet ( :P) så kom både Dimmu Borgir og Cradle Of Filth med hver sin smakebit i går. Jeg vet ikke hva jeg synes om Cradle sin "Lilith Immaculate" enda. Er ikke så fan av den kvinnelige vokalen , ikke enda ihvertfall. Og det er liksom noe som er litt..feil, ikke nok trøkk, for melodiøst, aner ikke. Men hva synes dere? (de som er cradle fans fra før)
Albumet kommer 1 November.


Og så over til Dimmu :D Det er jo en av favorittene mine så jeg er kanskje ikke helt upartisk, men jeg begynner å like "Gateways" som sangen heter. Den måtte høres på endel ganger før det gikk ann å forme en mening, og heldighvis gikk det den positive veien. En ting jeg er litt skuffa over er vokalen, Jeg liker kraftige, utagerende, høylytte, råe vokaler som rekker helt ned i hjerterota og gir deg frysninger. Og her blir vokalen litt gjemt, pluss at de (som cradle) også har tatt med en kvinnevokal, som somregel er no-no for meg =/. Hva synes dere? 
Albumet kommer 27 September


Abrahadabra

På fredag kommer det ny Dimmu låt *spent*. Og albumet "Abrahadabra" kommer til norge 27 september! Som man er enda mer spent på. Dette ser ut til å bli en bra høst!Hva synes man om den nye stilen dems da?

De kommer også til Oslo i Oktober, som man veldig gjerne vil få med seg, har jo aldri sett dem live før :O. Da blir det nok endel nytt materiale, som man ikke enda veit om er en bra ting:P Det spørs jo helt på skiva. Nå starter hælvete igjen

I morgen begynner, som mange av dere veit, skolen igjen. Og jeg sitter fortsatt fast på Videregående, med dårlige lærere, dumme medelever, og lange bussturer med gaulende fjortis-bønder. Det hjelper heller ikke at skolen jeg skal gå på i år er kåret til NORGES GÅRLIGSTE VIDEREGÅENDE!!!  Så som dere skjønner gleder jeg meg ikke no særlig.  Og nevnte jeg at jeg ikke kjenner en sjel?! Noen ting derimot gleder jeg meg litt til, og det er å få gjort litt opprør igjen, og vinne diskusjoner :D og det er altfor lett på vgs! ps: Si veldig gjerne ifra om noen av dere skal gå påbygg på raufoss! Da hadde jeg blitt glad.

Mål for skoleåret:
1.Bli god i matte
2.Bli bedre på å diskutere
3.Prøve å ikke dø av kjedsomhet
4.ikke skade dumme medelever (da blir man vel kasta ut)

HURRA -.-'

I love my retarded webcam :P

Dagens kreative innfall

Ikke den letteste logoen å lage, så den måtte forenkles litt, men hjemmelaga er kwlt uansett ^^. 

Til Dovre faller

Jeg savner Jotunheimen. Jeg vil ligge ved Gjende og se på runene i fjellsia sammen med sauene, og høre på slikt :DGjendebu <3
Jotunheimen

Galdhøpiggen
Plz to give me new webcam?

Inspirasjon: Eva Di Martino


Se mer av henne på DeviantArt HER. Og på hjemmesiden hennes HER:


Serie: Legend of the seeker

En ny serie jeg har funnet, men kun sett noen episoder av foreløpig. Den er full av magi, eventyr, fantasi og action.  Og selvom hovedkarakteren er litt dum og irriterende noen ganger så er serien sjarmerende og underholdende. Spesialeffektene er ikke perfekte men det gjør ingenting, det blir bare mer å le av:P. En av hovedpersonene er tog-mannen fra The Matrix (!) som har den tøffeste rollen (i min mening) som en litt eksentrisk trollmann. yay!Nazi Zombier og annet dødt

Jeg kan ikke få sagt nok hvor høyt jeg elsker zombier, og da er det vel på sin rette plass å dele en fantastisk scene fra Død snø. Som sikkert de fleste av dere har sett, men som ikke må havne i glemmeboka! 

Jeg vil si at Død snø ligger på top 3 av zombie-filmer, sammen med 28 dager senere og Dawn of the dead. Eller hva synes dere?
Iron Sky!

Ammagad jeg gleder meg til denne filmen! De driver med innspilling og innsamling for øyeblokket og vi vet ikke enda når den vil komme ut. De sier det blir en science-fiction med svart humor.

Handling:
Mot slutten av andre verdenskrig gjorde ss offiser Hans Krammler et stort gjennombrudd innen anti-gravitasjon. Og fra en hemmelig base i Antarktika ble de første nazi-romskipene i 1945 sendt til den mørke siden av månen for å lage en militærbase. Her skulle de bygge opp en mektig hær og returnere for å ta over jorden når tiden var inne. Nå er det 2018 og naziene er på vei.

En av mange trailere, men denne har den mest fantastiske musikken! 

07.aug.2010

I går hadde vi en kjempefin oslotur. Jeg møtte fammen, mens tim og noen venner spillte Magic-turnering på Outland. Tim vant selvfølgelig hele skiten :D flink<3. Jeg fikk to t-skjorter av mamma og pappa (yay) og kjøpte meg akatsuki-hatt. Resten av dagen satt jeg og mamma på pub og ble ganske fulle etterhvert :D.
På Gjøvik, her har vi det fint

NOE kult har det hvertfall kommet ut av Gjøvik/toten/whatever!


Vazelina!Ronni!Crest of darkness!

Most-epic-nom-nom-EVAR!

Designhjelp: Dropdown menyer.

Jeg fikk et ønske om en tutorial på hvordan jeg lagde menyene mine. Det ser kanskje mye ut, men jeg er helt noob på koding, og det er veldig enkelt! Om du ikke ønsker drop-down er det bare å fjerne underkategori-kodene. Håper jeg har klart å forklare det ordentlig, men det er bare å spørre om det er noe.

Først kopierer og limer du inn dette nederst i stilsettet. Husk å lagre. Det vil ikke skje noe enda, men det skal det heller ikke:


}
#navbar {
margin: 0;
padding: 0;
height: 1em; }
#navbar li {
list-style: none;
float: left; } /* Endre til right om du vil ha menyen til høyre istedet*/
#navbar li a {
display: block;
padding: 4px 9px; /*Endre størrelse på menyboksen*/
background-color: #000000; /*Endre fargen på menyboksene her*/
border: 1px solid #ffffff; /* Endre tjukkelse og farge på rammen rundt menyboksene'/
color: #ffffff; /*Endre fargen på teksten her*/
text-decoration: none;
font-family: georgia; /*Endre skriftypen her*/
font-size: 14px; } /*Endre størrelsen på texten her*/
#navbar li ul {
display: none;
width: 10em; /* Endre bredden på undermenyen her */
background-color: #000000;}
#navbar li:hover ul, #navbar li.hover ul {
display: block;
position: absolute;
margin: 0;
padding: 0;
z-index: 1; }
#navbar li:hover li, #navbar li.hover li {
float: none; }
#navbar li:hover li a, #navbar li.hover li a {
background-color: #000000; /*Endre fargen på undermenyen her*/
border-bottom: 0px solid #ffffff;
color: #ffffff; } /*Endre textfargen på undermenyen her*/
#navbar li li a:hover {
background-color: #000000; } /*Endre fargen når man holder musen over undermenyen*/Så går du inn på Maler, trykk Ctrl+f og lim inn dette: <p>${BlogDescription}</p>  i søkeboksen. Og under den linjen limer du inn dette:
</div>
<ul id="navbar">
<li><a href="SIDELINK HER">KATEGORI HER</a> /* sånn ser det ut om det kun er en en meny uten underkategorier*/
</li>
<li><a href="#">KATEGORI HER</a>  /* Dette er en hovedkategori uten link*/
 <ul>
  <li><a href="SIDELINK HER">KATEGORI</a></li> /* Dette er underkategori med link*/
  <li><a href="SIDELINK HER">KATEGORI</a></li> /* Dette er underkategori med link*/
  <li><a href="SIDELINK HER">KATEGORI</a></li> /* Dette er underkategori med link*/
  <li><a href="SIDELINK HER">KATEGORI</a></li> /* Dette er underkategori med link*/
 </ul>Så om du vil ha flere menyknapper kopierer og limer du bare inn denne delen av koden så mange ganger du vil:<li><a href="#">KATEGORI HER</a>     /* Dette er en hovedkategori uten link*/
 <ul>
  <li><a href="SIDELINK HER">KATEGORI</a></li>     /* Dette er underkategori med link*/
  <li><a href="SIDELINK HER">KATEGORI</a></li>     /* Dette er underkategori med link*/
  <li><a href="SIDELINK HER">KATEGORI</a></li>     /* Dette er underkategori med link*/
  <li><a href="SIDELINK HER">KATEGORI</a></li>     /* Dette er underkategori med link*/
 </ul>


Husk å putte inn dette helt på slutten for å avslutte:

</li>
</ul>

Når du er helt ferdig, kopierer du hele koden og limer inn på samme sted i Innlegg, Kategori og Arkiv.

Så kan du gå inn på stilsettet igjen og prøve deg fram med farger ol.
=)


Isolasjon

Det er ganske lenge siden jeg har skrevet om personlige ting her nå, og det er nok mange grunner til det. Det har skjedd veldig mye og selvom jeg har hatt lyst til å få det ut her så er det mange jeg ikke vil at skal lese det. Men nå bryr jeg meg ikke lenger, for bloggvennene mine har støttet meg før og jeg kan relatere til dere, og det er akkurat det jeg trenger nå.

Det siste året har vært et helvete, og i sommer klikka det helt for meg. Psyken min har vært værre enn jeg noen gang har opplevd før og det har invalidisert med såpass at jeg ikke lenger orker å kle på meg engang. Alkohol som alltid har vært min reddende engel har ingen effekt lenger og det faktum at jeg ikke har fått pengestøtte siden april, bortsett fra foreldre, gjør ikke akkurat stress og angst lett å kvitte seg med. Så jeg har isolert meg fra omverdenen den siste måneden, og bare kost meg hjemme med min fantastiske kjæreste som alltid er her for meg. Vi har bodd sammen i 3 1/2 år nå og vi har aldri hatt det bedre sammen enn vi har hatt denne sommeren. Jeg hadde aldri trodd det gikk ann å føle seg så tilknyttet et annet menneske. Du er det beste som har skjedd meg! Hadde det ikke vært for min reddende engel vet jeg ikke hvor eller hva jeg hadde vært nå.  Men nå begynner det også å titte fram et lite lys i tunellen, for etter lange "konsultasjoner" med mamma og lege har jeg fått vite at jeg er bipolar, og det finnes medisiner og annen hjelp for det. Kanskje det høres rart ut å bli gla for å høre dette, men etter et helt liv som invalid (som legen kalte meg xD) så er det fantastisk bare det å kunne skjønne hvorfor jeg er slik. Uansett om jeg ikke ville fått hjelp så blir alt lettere. For dere som ikke vet hva bipolar er eller ikke skjønner det så har det ingenting å si for meg, for jeg skriver ikke dette for at dere skal synes synd på meg, heller bare for å få litt av brystet. =)


kjæreste-fyll<3


sydentur<3


Seks år siden og nyforelska <3

"Hello, and I've just trodden in some dog poo".

Da var enda en episk sesong av Top Gear over, og jeg regner med at det blir lenge til neste. Selvom det har vært en kort sesong har den vært bra, med kun en kjedelig episode:P. Jeg er ingen bil-entusiast og har aldri vært det, med mindre det er  transformere, batmobiler,  tidsmaskin-delorean's, monstertrucks og lignende! Top gear har faktisk fått meg til å innse at biler som bare gjør det biler skal gjøre også kan være kule. Men grunnen til at top gear er så episk, og hovedgrunnen til at jeg ser på er den fantastiske britiske humoren dems, og jeg må bare legge ved en jævla morsom episode fra 2007. Jeg fikk latterkrampe bare av å høre Clarksons intro, du skjønner jo med en gang at det kommer til å gå fryktelig gæærnt :P.

Nytt Design..igjen

Ookai så da har jeg endra litt på designet igjen, og er hvertfall fornøyd med bakgrunnen! den er FOR tøff :D. Headeren vet jeg ikke helt med, men den har hvertfall en bedre størrelse enn den forrige! Og jeg vet at det er mange der ute som liker det mer stilrent, simpelt osv. og noen tilfeller er jeg enig, men når det gjelder min egen blogg så blir jeg altfor fort lei det. Så da får dere bare tåle å få mønster å bilder å støff trøkt i trynet. hiih.

Likte dere denne eller den forrige best? Rød eller svart meny? og ser det sånn ut hos dere?:PIngabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits