september 2010

18.sep.2010

Da vart helga her og jeg sitter fortsatt og gjør lekser :P Har akkurat vært på posten å hentet nye hodetelefoner og mp4 spiller. Veldig billige men kvaliteten virker likevel jævlig bra. spesiellt hodetelefonene som er de beste jeg noensinne har vært borti! Kjenner ikke at man har de på hue engang og lyden er så sexy som det går ann. De kan også fungere som hodepute på bussen!  Er allerede forelsket. Det er en stor oppgradering for en som meg som alltid har brukt enten koss eller plugger som følger med spillere, og har 2 timer med buss hver dag. høhø.

Så om dagen går det mest i skole og musikk, siden jeg har verdens beste timeplan: Interiør mandag til fredag. og litt gym da :P. men det prøver man å ignorere. Sitter konstant å tegner og er fyllt opp til øra med inspirasjon og kreativitet, noe jeg har savna lenge. Kan ikke forestille meg et år på allmenn påbygg, som egentlig var planen. Men fant fort ut at det var det dummeste valget jeg noengang har gjort.

Og jeg er fortsat like forelsket i sidecuten min. Ignore sad face:PHeisveis

Så i det siste har jeg hatt NULL inspirasjon til å blogge noe som helst, men har fortsatt titta rundt på mine favoritt bloggere! bøttevis av  inspirasjon og kreativitet blir brukt til skolearbeid og andre ting som prioriteres framfor blogg.

I morgen blir det ferske 10mm spiraler som Ida har vært så snill å kjøpe for meg, og to nye hull i øret. Det er på sin rette plass at øra får mer pynt nå som håret er så fint og barbert. Blir bare mer og mer glad i sidecut'en min, og har funnet ut at det faktisk finnes mange som liker slikt her på Gjøvik, noe som overrasker meg villt, positivt!

Nå er det oxo 2 dager til Resident Evil og ca 2 uker til Dexter!

Også har vi ett dårlig cam-bilde av sveisen. Får mekke bedre etterhvert.
 

Million of lives in starving nations, living their lives with no Playstation

Vet det er lenge siden jeg har blogga nå, men har vært syk og hatt masse skole å ta igjen siden jeg begynte en uke etter de andre, blablabla.  Men jeg vil heller prate om det nyeste medlemmet i kategorien "mine favoritt komikere" <123, og det skal veldig mye til. Jeg er veldig picky når det kommer til komedie på tv osv. Synes som regel det er dumt og blir bare oppgitt. Men jo tørrere og svartere humoren er jo bedre! Det gjør jo heller ingenting at han har et ekstremt bra ordforråd og er en jæskla flink pianist! Har akkurat sett både dokumentar og siste showet hans, og er overbevist om at kommer han til norge skal jeg se han, uansett kost. Regner med at han er billigere enn John Cleese som kosta ca 1k. Han har tydelighvis endra yrke fra komiker til tyv =/. 

Men on to the point, det er selvfølgelig Tim Minchin jeg prater om, den eneste morsomme Aussien?! jeg har ikke sett noen andre enda. Den mest sjarmerende væffal <2345 woah! sjekk nederst for video, yeah!

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits