oktober 2010

Søndagshygge

Dagens kreative utfall


Gode gamle menn


Da var lørdagsnatta her igjen, og det betyr at helga snart er over. Jeg sitter her med frost-flaska mi og vil ikke sove. I dag har vi sett dokumentarer om Hunter S. Thompson og E=mc2 (Einsteins teori) og jeg skal nå se en om Jens Bjørneboe. Alle mine helter og forbilder, da mangler det bare Darwin dokuen, som jeg forsåvidt har sett flere ganger. Har også tenkt på at det hadde vært utrolig kult å ha en tattovering av Darwin, som ville vært det samme for meg, som det ville vært for en kristen å tattovere korset. Gogo Darwin!

 

 

 


 

 

 

 

28.okt.2010

 

Ny dag, nye muligheter. Nytt utstyr, nye klær. Ny kaffe, ny sprit. Jess det oppsumerer min første dag i langhelga. Endelig har jeg nytt materiale til maling og tegning i hus! det føles godt, og gir motivasjon. sprit og kaffe er ikke så gæli motivatorer heller. Følte for å prøve noe nytt på kaffefronten når jeg satt med morrakaffen, men når øyeblikket kom og jeg sto og glodde på kaffehylla, falt valget enda en gang på gode gamle Nescafè. Det samme er det med snus, er det utsolgt for Skruf original portion drar man til neste butikk. Smaken av skruf og Nescafè kan bare ikke erstattes. 

Kaffe, sprit og blekk

Satt egentlig her å ventet på at en ganske så jævlig dag skulle ende, men så snudde den på hodet når jeg fant ut at vi har langhelg, jeg fikk tid lit å tegne, sove middagslur (minus middag) og fant fram spritflaska. så nå er det kosekveld på gang.   Er litt imponert over hvor mye jeg har fått proppet i kroppen de siste timene, det dreier seg om sprit, vann, brus, øl, kaffe, toast, c-vitamin tabletter, andre medisiner, tran, litt blekk, potetgull og snus. Tenker å få lagt inn endel av bildene mine på data'n for å få spart dem litt bedre, men da gjelder det å finne en bra scanner. Foreløpig er de bare tatt bilde av, og da sier det seg selv at man ikke blir like fornøyd. Malerier er jo en helt annen sak, de må ofte sees som originaler. Men her er uansett noen skisser jeg har kost meg med i dag.


24.okt.2010Deilige fredelige søndager med bakrus, god musikk og te er noe som står mitt hjerte nær, og denne spesielle søndagen har vært nettopp en slik dag. Det har også surret mange gode minner fra gårsdagen i hodet mitt, for vi har nemlig hatt halloween allerede. I år var jeg faktisk veldig imponert over hvor mange gode kostymer som dukket opp og bilder ble det overveldende mye av. Jeg er også imponert av Ina's evne til å pynte og lage en heidundranes halloween-stemning. Jeg hadde kledd meg ut som Viper fra filmen Doomsday, og ble utrolig gla for at hele to stykker faktisk visste hvem det var, så jeg slapp å måtte forklare det hundre ganger. Det endte heller opp med at jeg vant kostymekonkurransen, som alltid er artig. Geleshots ble til slutt my poison ettersom øl og sprit ble konsumert litt for fort, men heldighvis ble ikke resultatet av det kvalme.

Her i gården blir det nå mer te, løvenes konge maraton, og kanskje leting etter nytt kostyme til selve halloween kvelden.

Bedre bilder ligger hos andre godtfolk, men siden dette tross alt er mitt første ordentlige bruk av mitt ferske kamera, må det bli litt bilder fordet.

Julaften kommer tidlig i år

Da var det tirsdag's morran og jeg har vært oppe siden kl5. Faktisk ganske deilig og stå opp før andre, mens det fortsatt er stille og mørkt ute. Å ha tid til morra kaffen for en gangs skyld er priceless. MEN det viktigste i dag er å fortelle om mitt nye prosjekt, nemlig ny tattis! Det blir den største jeg har by far. Har begynt å planlegge med en tattovør på lillehammer og venter nå i spenning på å se første utkast, som skal dekke hele venstre arm!! Det er snakk om hodeskaller, røyk og tåke, trær, røtter og natur, Jeg gleder meg som en liten drittunge på julaften! Det blir et kunstverk uten like.
Caffeine is my shepherd; I shall not doze..

Caffeine is my shepherd; I shall not doze.
It maketh me to wake in green pastures:
It leadeth me beyond the sleeping masses.
It restoreth my buzz:
It leadeth me in the paths of consciousness for its name's sake.
Yea, though I walk through the valley of the shadow of addiction,
I will fear no Equal:
For thou art with me; thy cream and thy sugar they comfort me.
Thou preparest a carafe before me in the presence of The Starbucks:
Thou anointest my day with pep; my mug runneth over.
Surely richness and taste shall follow me all the days of my life:
And I will dwell in the House of Mochas forever.
Mens man venter på kamera...Interiør og digitale leketøy

Da var det endelig helg og en måneds lang interiør oppgave er endelig levert inn. Det er nesten det eneste som har surra rundt i hodet mitt den siste tia, og alkohol da *thumbs up*, så etter at den var ferdig i går, dro jeg hjem og sov i 20 t. Nå er jeg uthvilt og klar for mer. Vi skal til lillehammer og stille ut modellene og oppgavene våres på mandag, som sikkert blir skoj! Kanskje det blir noe nytt piercing stæsj også, siden det ikke går ann å få tak i her på Gjøvik :P

Kamera og netbook er forresten bestillt og vil være i min besittelse iløpet av uka! Så da har jeg ingen grunn til ikke å legge ut bilder.

Her er mine sexy nye venner:

Har aldri eid en asus før så det blir spennende å se hvordan forholdet vårt blir.


-slutt

Jeg kjenner et kamera snike min vei

Nå som jeg er tilbake på bloggen og hadde glemt litt hvordan den så ut, merka jeg at jeg ikke var helt fornøyd. Derfor ble den gamle bakgrunnen min klæsja på igjen for en midlertidig løsning. Det ble for fargerikt rett og slett. Har mest lyst på helt svart bakgrunn og kanskje legge på noen av bildene mine etterhvert. Men det må tenkes på. Har også bestemt at digitalkamera ligger først på ønskelista og stipendet jo  kommer om noen dager. Vi er jo inne i en av de nydeligste tidene på året, og det er en skam om det ikke blir utnytta! Og blogg uten bilder funker jo bare ikke. Bare se hvor kjedelig dette inlegget er xP.

 

<insert fine bilder her>

 

 

-slutt

Remember me?

Vel, da sitter jeg her igjen. Av en eller annen grunn har jeg bare hatt utrolig lite lyst til å skrive blogg den siste tia. Tenkte tilogmed på å slette hele driten, men sånn ble det ei. Nå som hverdagen har stabilisert seg og skoleåret er i gang for fullt kjenner jeg at skrivelysten sniker seg på igjen. Så da er det jo bare å skrive.

Siden sist har jeg vært ganske skoleflink og vi er inne i siste uka på en oppgave som jeg er superstressa over å få ferdig. Egentlig skulle høstferien gå med på skole, men jeg merka godt at hue trengte å slappe av litt. Så derfor har jeg drukki og drukki og atter drukki, som har vært utrolig godt! Om noen timer er det på'n igjen og hodet er klart for en ukes intens jobbing. Så blir det råder det nok en belønning i andre enden.

Har også blitt endel koselige høstnetter med endel ny musikk. Jeg har snust litt mer rundt på hardere territorier, og vil gjerne ha flere band-anbefalinger av dere mer litt mer erfarne black-metal ører :)

Desverre har jeg måttet selge speilrefleks kameraet, av flere grunner, og laptopen har krasja helt etter 4 fantastiske år så jeg står nå helt uten noe kamera. For jeg vil ikke tørre å påstå at det på mobilen kan kalles kamera:P Så hva jeg skal gjøre med bilder frammover blir spennende å se. Det spares hvertfall til netbook som jo har webcam. Men blir nok nødt til å kjøpe et billig lite digitalt et. Så rop ut om noen har et billig et de vil kvitte seg med :)

-stopp

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits