desember 2010

jul,jul,jul!

Da var det slutt på julekalenderen, har rett og slett ikke tid og ork nå. men jeg er fornøyd med den uansett^^ mye godsaker ble det jo! Nå er gavehandling, innpakking og hurrameirundt i hytt og pine til slektninger og bekjente. Men kos har man ikke tid til, når man har skole ti timer om dagen og første fridag er lille julaften som går med på reising. Gleder meg masse til å komme hjem å sette opp juletre med pappa, krangle om hvem som er flinkest til å pynte det med søster, spise ribba til mamma og se på film med pus! akkurat sånn det skal være. Det blir også gjenforening med fire gode gamle veninner som det er alt alt for lenge siden jeg har sett. Da blir det middag, drikking og mye mimring!

I dag er det også 4års dagen til meg og pusen! vi pwnr dere! <3<3

Julekalender dag14

Eddie Izzard...enda en av verdens mest geniale menn.

 

Jeg forventer å høre dere le helt hit!

 

Om kø strategier xD

 

Julekalender dag13

MmmEd Byrne :D

Wonders of the solar system

Wonders of the solar system er en vakker, informativ og underholdende tv-serie om nettopp vårt solsystem. Den forklarer mye om noen av de eksepsjonelle oppdagelsene gjort innen astronomi. En av de bedre seriene/filmene om dette temaet synes jeg, og det er deilig med en britisk programleder som gjør at det føles mer som en dokumentar enn en actionfilm xP.
Julekalender dag12

I dag blir det ikke en komiker, men en annen episk morsom video! Sånne spill gir meg alltid magemuskler xD

Også en med meget passende musikk, ler så jeg griner x'D

Julekalender dag11

Ah enda en av mine favoritter. Jeg tror Mr. Noble har bytta ut hemningene sine med adhd og tourettes, sånt blir det bra komedie av! I dare u to not laugh!

Ross Noble - om å lime kjøtt i ansiktet xD

Ross Noble - Cheeky muslims xD

Og mer om dere liker'n, som er umulig å ikke gjøre.

Ross noble - on orbeting grannies, pleasuring turtles and dog food xD

julekalender dag10

Kan jo ikke la være å ta med denne!

Monthy Python - Ministry of silly walks

julekalender dag9

Må jo ta med en av norges beste også.

Atle Antonsen - ting som irriterer xD

Briller, planer, kreativitet og gamle favoritter,

Greetings fellow bloggers. Jeg ser at dere liker julekalenderen min, selvom det ikke er så mange som sier det har det vært konsekvent 32 seere hver dag i desember :P så hurra for dere.

Nå har endelig brillene mine kommet og jeg må si det er ganske overraskende hvor skarpe linjer og siluetter ting har. Lese skilt mer enn 3m unna kan jeg å, uten å myse til jeg blir sliten og konsentrere meg om en bokstav om gangen. Trenger heller ikke sitte med trynet inni skjermen for å se hva jeg skriver nå. brillene var en tidlig julegave fra pappa, så jeg takker og bukker pent :)

Jeg har også fått opp farten på tegningen og malingen, siden jeg ønsker så villt å gå på kunstskole til neste år. Og det SKAL skje, så da er det bare å jobbe til krampa tar meg. Det blir godt å komme bort herifra til kjære Oslo. Få seg en liten leilighet litt utafor sentrum med min kjære, dra på skole og male, tegne, skulpturere ++, dra på konserter, opera, teater midt i uka, møte masse nye folk og gamle kjære venner. Og ikke minst utepils! Det blir fantastisk og jeg skal bruke resten av dette kjipe året til å male, tegne, spare masse penger og finne den perfekte leiligheten! åja, og skole.

For tia spilles det mye Tom Waits, Kaizers Orchestra og Bob Dylan. Har gått litt tilbake til gamle favoritter.

Spilles nå: Tom Waits - Goin' out west. Fantastisk!

Mine to elskede briller.

Piercinger, sidecut og briller passer awesome sammen \m/. må barbere skallen igjen når været blir mildere!

høhø..

Har jeg tøffest etui eller? XD
Et bilde jeg satt litt med i går kveld. Eksperimenterer mye med farger for tia.

Også begynte jeg såvidt på et nytt et i dag, hvilken vei det tar blir spennende, nå står det bare der å pulserer inspirasjon.

 

julekalender dag8

Jimmy Carr - fornermelses-mesteren xP

julekalender dag7

Ladies and gentlemen: Mr. Sean Lock xD

 

julekalender dag6

Tim Minchin XD Med enda en anti-religiøs sang, like brilliant som alltid, om du klarer å følge med :P

julekalender dag5

steve hughes xD brilliant!

 

Julekalender dag4

Min absolutte favoritt, Dylan moran!   Sjekk ut Black Books også, bedre serie skal du lete lenge etter!

Dylan moran om rap og blues xD

 

 

Julekalender dag3

I dag er det dags for en av verdens mest geniale menn. Last ned showene hans, så garanterer jeg six-pac :P

Michael McIntyre - Om penner xD

Julekalender dag2

Så jeg fikk det for meg at jeg også vil lage en liten julekalender. En komi-julekalender, bare fordi det minner meg om jul, og det begynner å bli litt tradisjon med stand-up ol. i juleferien.

Så det blir i alt mine 24 favorittkomikere, og på den lista er det mye rart. skal prøve å holde klippa korte. Håper virkelig dere liker ideen min og er det EN av disse menneskene dere ikke har sett noe av før, så er det bare å hoppe rett over på ulovlige steder og laste ned. Raske menn åpna jo i går så her kommer nr.2 ^^

 

Russel Howard om twitter og mobiler

Hei igjen bloggverden! I dag har vi en god gammal godbit på agendaen.

Jajaja... bloggpauser kommer man ikke unna, men det er vel lov, er det ikke? Det har skjedd jævlig masse siden sist og jeg er glad for at jeg ikke blogga om det, det vil jeg heller ikke gjøre nå. Det jeg derimot vil skrive om er min obsession siste uka, nemlig raske menn, høhø.Har gått igjennom alt av opptak som finnes nå og er fortsatt like panisk. Komedie er jo noe jeg er daglig avhengig av, og siden jeg er så jævlig kresen må jeg igjennom mye rart før det dukker opp noe som er verdt å legge til i samlinga. Og det vil ikke si dustete typisk amerikansk komedie! Det kunne de godt ha stukket opp i rumpa, så hadde verden vært et bedre sted. Det blir som å sammenligne mozart med Britney.

Men for å ikke spore helt av bryter jeg inn med en helt spesiell nyhets sending! Kanskje den beste sketsjen fra snabb grabbar! Arne Spon ftw!

 

Det er forresten godt å være tilbake :D

 

 

 

Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits