Musikk

Million of lives in starving nations, living their lives with no Playstation

Vet det er lenge siden jeg har blogga nå, men har vært syk og hatt masse skole å ta igjen siden jeg begynte en uke etter de andre, blablabla.  Men jeg vil heller prate om det nyeste medlemmet i kategorien "mine favoritt komikere" <123, og det skal veldig mye til. Jeg er veldig picky når det kommer til komedie på tv osv. Synes som regel det er dumt og blir bare oppgitt. Men jo tørrere og svartere humoren er jo bedre! Det gjør jo heller ingenting at han har et ekstremt bra ordforråd og er en jæskla flink pianist! Har akkurat sett både dokumentar og siste showet hans, og er overbevist om at kommer han til norge skal jeg se han, uansett kost. Regner med at han er billigere enn John Cleese som kosta ca 1k. Han har tydelighvis endra yrke fra komiker til tyv =/. 

Men on to the point, det er selvfølgelig Tim Minchin jeg prater om, den eneste morsomme Aussien?! jeg har ikke sett noen andre enda. Den mest sjarmerende væffal <2345 woah! sjekk nederst for video, yeah!

Smakebiter

Som alle vet ( :P) så kom både Dimmu Borgir og Cradle Of Filth med hver sin smakebit i går. Jeg vet ikke hva jeg synes om Cradle sin "Lilith Immaculate" enda. Er ikke så fan av den kvinnelige vokalen , ikke enda ihvertfall. Og det er liksom noe som er litt..feil, ikke nok trøkk, for melodiøst, aner ikke. Men hva synes dere? (de som er cradle fans fra før)
Albumet kommer 1 November.


Og så over til Dimmu :D Det er jo en av favorittene mine så jeg er kanskje ikke helt upartisk, men jeg begynner å like "Gateways" som sangen heter. Den måtte høres på endel ganger før det gikk ann å forme en mening, og heldighvis gikk det den positive veien. En ting jeg er litt skuffa over er vokalen, Jeg liker kraftige, utagerende, høylytte, råe vokaler som rekker helt ned i hjerterota og gir deg frysninger. Og her blir vokalen litt gjemt, pluss at de (som cradle) også har tatt med en kvinnevokal, som somregel er no-no for meg =/. Hva synes dere? 
Albumet kommer 27 September


Abrahadabra

På fredag kommer det ny Dimmu låt *spent*. Og albumet "Abrahadabra" kommer til norge 27 september! Som man er enda mer spent på. Dette ser ut til å bli en bra høst!Hva synes man om den nye stilen dems da?

De kommer også til Oslo i Oktober, som man veldig gjerne vil få med seg, har jo aldri sett dem live før :O. Da blir det nok endel nytt materiale, som man ikke enda veit om er en bra ting:P Det spørs jo helt på skiva. Til Dovre faller

Jeg savner Jotunheimen. Jeg vil ligge ved Gjende og se på runene i fjellsia sammen med sauene, og høre på slikt :DGjendebu <3
Jotunheimen

Galdhøpiggen
På Gjøvik, her har vi det fint

NOE kult har det hvertfall kommet ut av Gjøvik/toten/whatever!


Vazelina!Ronni!Crest of darkness!

Gjensyn med Kaizers

Kaizers Ochestra jobber for tiden med en trilogi(!!), og det er jo selvfølgelig helt fantastisk, for det betyr at det kommer et nytt album i året, i tre år frammover! Første smakebit kommer i august i år og jeg gleder meg som en unge! Så hold ørene oppe for "Violeta, violeta volume 1".

Kaizers Orchestra - Medisin & Psykiatri
Litt treig start på sangen, men ellers er den awesome!
Ingabi

Ingabi

21, Gjøvik

Flytter snart til Oslo. Dagene handler som regel om kunst, foto, musikk, gaming, film og filosofi så det er som regel det jeg skriver om. Jeg elsker en god diskusjon, og får fort blod på tann når noen behandler meg nedverdigende eller urettferdig. Har du noe å si, vil diskutere, eller bare vil si hei, er du fint velkommen til det. Det er også koslig om du vil legge meg til som venn, sålenge du faktisk liker bloggen min. Hvis du bare er ute etter å samle på venner kan du spare deg bryet!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits